Connect with us

Hronika

Ženu tukao dok joj nije NAPUKLA LOBANJA, a sada tvrdi da se „SAMA POVREDILA“

Objavljeno

-

Foto: Depositphotos/Ilustracija

Muškaracu G. S., koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je svirepo pretukao svoju nevenčanu suprugu A. L. na Paliluli u Beogradu, po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu određen je prtivor.


Kako saznajemo, G. S. je na saslušanju rekao daje nevenčanu suprugu udario više puta otvorenom šakom u predelu glave, ali je tvrdio da je sama sebi nanela teške telesne povrede!

Nesrećna žena je, inače, toliko brutalno pretučena da joj je napukla lobanja i nalazi se u teškom stanju u bolnici.

„Nakon saslušanja osumnjičenog, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudiji za prethodni postupak prvog osnovnog suda u beogradu da prema osumnjičenom G.S. odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni boravkom na slobodi ometao tok krivičnog postupka uticanjem na svedoka – oštećenu, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo“, saopštili su iz OJT.

Kako saznajemo, u daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati brutalno pretučenu ženu, naložiti njeno medicinsko i psihijatrijsko veštačenje, kao i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog.

Advertisement

Podsetimo, brutalno nasilje dogodilo se 9. decembra oko 2.30 ujutru. Policija je ubrzo došla na lice mesta, G. S. privela, a nesrećna žena hitno je prevezena u bolnicu.

Izvor: Blic

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h