Connect with us

Politika

VUČIĆ O STANJU NA KiM: „Albanci digli borbenu gotovost, u teškoj smo situaciji, ali sačuvaćemo mir i stabilnost

Objavljeno

-

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Ali će i dalje da govore samo o srpskim barikadama koje su samo znak nezadovoljstva i borbe srpskog naroda da budu svoji na svome i ništa više

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je činjenicu da je patrijarhu Porfiriju zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju od strane Prištine, ali i povećanu borbenu gotovost Albanaca.

Advertisement

„Sve dajemo od sebe da sačuuvamo mir i stabilnost. Nažalost, nas nisu hteli da slušaju, ili ih nije mnogo ni interesovalo da nas čuju. Danas je i patrijarhu srpskog gospodinu Porfiriju zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju. Nikada se to u istoriji nije dogodilo. I baš ih briga. Besmisleno saopštenje, nevažno… Ali će i dalje da govore samo o srpskim barikadama koje su samo znak nezadovoljstva i borbe srpskog naroda da budu svoji na svome i ništa više. U skladu sa tim, želim da vas obavestim da smo u teškoj situaciji, ali da ćemo dati sve od sebe i da ćemo brinuti na svaki način kako da sačuvamo mir i stabilnost i ne samo to, kako da zaštitimo naš narod na severu Kosova i Metohije. U skladu sa tim, a posle naoružavanja Albanaca i posle podizanja njihove borbene gotovosti, preduzeću sve mere da zaštitimo naš narod i sačuvamo Srbiju“, rekao je Vučić na Instagramu.

Politika

Novi poslanik Uglješa Grgur položio zakletvu

Objavljeno

-

Foto: KurirTV

U Skupštini Srbije potvrđen je mandat poslaniku Uglješi Grguru izabranom sa liste „Ivica Dačić-premijer Srbije“.


Ugoješa Grgur je na poslaničkom mestu zamenio poslanika SPS-a Zvonimira Stevića koji je podneo ostavku, nakon što su mediji objavili da je na sednici o Kosovu gledao pornografski sadržaj na telefonu.

Novi poslanik položio je zaklevu, kako bi mogao da učestvuje u radu i glasanju.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h