Connect with us

Vesti

LEPE VESTI ZA VOJVODINU: „U ovoj i narednoj godini biće gotovo više od 21 kilometra lokalnih puteva“

Objavljeno

-

Igor Mirović, Foto: Printscreen Tanjug

Nastavljamo dalje još jačim tempom jer nas očekuje i izgradnja autoputeva širom Vojvodine što je projekat od nacionalnog značaja i u čemu smo dali važan doprinos učešćem u pripremi projekata


Pokrajinska vlada će u ovoj i narednoj godini završiti izgradnju više od 21 kilometra lokalnih puteva u Zapadno-bačkom okrugu što će stanovnicima Apatina, ali i Sombora i Kule omogućiti bolje povezivanje i veću bezbednost u saobraćaju.

U toku su radovi na putu Stapar-Sivac, kao i na putu Kupusina-Bački Monoštor. Narednih dana posetiću vredne neimare i uveriti se u tempo i kvalitet radova.

– U proteklih pet godina uspeli smo da, iz sredstava pokrajinskog budžeta, rekonstruišemo više od 150 km lokalnih puteva na teritoriji Vojvodine i time pomognemo lokalni razvoj u manjim sredinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Mirović (@igor.mirovic)

Nastavljamo dalje još jačim tempom jer nas očekuje i izgradnja autoputeva širom Vojvodine što je projekat od nacionalnog značaja i u čemu smo dali važan doprinos učešćem u pripremi projekata.

Hvala svima na zajedništvu i velikom trudu!!!!! Srbija ide napred velikom brzinom, a Vojvodina prednjači i učestvuje u razvoju svim srcem!!!!!- napisao je Mirović na društvenim mrezama.

Izvor: Espreso

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *