Connect with us

Vesti

UNS raspisao konkurs za nagradu Djoko Vještica

Objavljeno

-

Udruženje novinara Srbije (UNS) raspisalo je konkurs za nagradu „Djoko Vještica“ za 2022. godinu, a tekstovi i medijski prilozi mogu se poslati do 19. oktobra.

„Novinari koji žele da se prijave na Konkurs mogu dostaviti radove objavljene u štampanim, onlajn i elektronskim medijima u periodu od 26. oktobra 2021. godine do 19. oktobra ove godine“, navodi se u saopštenju UNS-a.

POGLEDAJ:  Ogromna je verovatnoća da Lečić PRIČA ISTINU, ali jednu mogućnost NIJE MOGUĆE ISKLJUČITI! Ekspert otkriva sve

Za nagradu „Djoko Vještica“ mogu konkurisati novinari iz Srbije i drugih zemalja, ukoliko su njihovi radovi doprineli humanim akcijama čiji se sadržaj odnosi na Srbiju.

Predlog sa obrazloženjem, linkove ka tekstovima, radio i TV prilozima kao i skenirane tekstove treba dostaviti na imejl adresu nagrade@uns.rs.

Nagrada „Djoko Vještica“ ustanovljena je 2011. godine, a dodeljuje se za priloge koji motivišu pojedince i javnost za ostvarivanje humanih akcija i ciljeva, kritikuju socijalno neodgovorno ponašanje u društvu i podstiču solidarnost i uzajamnost.

POGLEDAJ:  "IGOR JURIĆ NE GOVORI ISTINU": Nebojša Stefanović se oglasio o tvrdnjama da postoje dokazi o pedofilima

(Beta)

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Vesti

U Beogradu zbog jake kiše problemi u saobraćaju

Objavljeno

-

Objavio

 Velika količina kiše pala je kasno popodne i večeras u Beogradu, što je dovelo do problema u saobraćaju.
Na snimcima na društvenim mrežama vidi se velika količina vode na Autokomandi, u Višnjičkoj ulici, na delu Tošinog bunara u Zemunu.
Do sada, po navodima beogradskih medija, nema zvaničnih informacija o problemima zbog padavina

(Beta)

POGLEDAJ:  ZAHLAĐENJE NAM NE GINE: Prvi dan vikenda LEDEN, temperatura do -12, očekuju se SNEŽNI NANOSI
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy