Connect with us

Vesti

UNS: Novinar Slobodan Dukić pod policijskom zaštitom

Objavljeno

-

 Novinar u penziji i saradnik portala Pančevo Si Ti Slobodan Dukić obavestio je Udruženje novinara Srbije (UNS) da policija njega i kuću u kojoj živi obilazi u više navrata svakog dana od kada su mu ostavljeni preteći pogrebni venci kod ulazne kapije.

Dukić je rekao da ima odredjene sumnje u vezi sa tim ko mu je ostavio pogrebne vence na ulazu na imanje, ali očekuje da policija to istraži.

oglas
POGLEDAJ:  ODRON! Sneg donosi nevolje vozačima

„Zadovoljan sam reakcijom policije, jer imam dvadesetčetvoročasovnu policijsku zaštitu i policajci stalno kruže oko moje kuće. Uzeli su i vence kako bi se analizama utvrdilo ko je počinilac“, rekao je Dukić.

On je dodao da očekuje poziv Višeg tužilaštva u Smederevu kako bi dao izjavu, naveo je UNS u saopštenju.

Početkom prošle nedelje na ulaznoj kapiji domaćinstva ovog novinara u Šumarku kod Kovina nepoznate osobe ostavile su dva pogrebna venca.

POGLEDAJ:  SKANDAL: U tuči na Kopaoniku učestvovao rođak OVOG hrvatskog političara!

Tog dana je, govoreći za UNS, taj dogadjaj Dukić doveo u vezu sa svojim poslednjim tekstom u kojem je pisao da pomoćnik predsednice opštine Kovin poseduje lažnu diplomu o stečenom visokom obrazovanju na novosadskoj Visokoj poslovnoj školi.

(Beta)

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Hronika

DETALJI TRAGEDIJE U BAČKOM PETROVCU: Otac odveo starijeg SINA kod LEKARA, mlađi se UGUŠIO u kući?

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Nemanja Nikolić

Mališan je pronađen u besvesnom stanju, a preminuo je u Dečijoj bolnici u Novom Sadu


Dete (2) koje je stradalo danas u požaru u Bačkom Petrovcu živelo je samo sa ocem koji je u trenutku tragedije bio sa starijim detetom kod lekara!

oglas

Podsetimo, mališan je stradao oko 11 sati kada se navodno zapalila šerpa na šporetu. Mališan je pronađen u besvesnom stanju, a preminuo je u Dečijoj bolnici u Novom Sadu.

POGLEDAJ:  UHAPŠENI KRVNICI IZ ŠAPCA: Zlostavljali mladića (19) na parkingu, sprovedeni tužilaštvu

– Otac dečaka otišao je po starije dete koje je bilo na maratonu i koje se tamo povredilo. Produžio je sa njim kod lekara, a tetki koja mu je inače pomagala oko dece, rekao je da ide kod njega kući da obiđe mlađeg sina – priča izvor

– Kada je žena ušla našla je onesvešćeno dete i kuću u plamenu. Ona je odmah pozvala lekare, ali i dečakvog oca.

POGLEDAJ:  BOŽA IZ BOLJEVACA TRAŽI PLAVUŠU NA TRAKTORU, A KREVET DELI SA LJILJOM: Cela Srbija u šoku oglasom!

Prema prvim rezultatima, na šporetu je ostalo nešto da se kuva. Telo deteta je odneto na obdukciju u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu gde će se utvrditi tačan uzrok smrti

Izvor : Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy