Connect with us

Hronika

UMRLA LEPA MILENA, TUGA!

Objavljeno

-

Milena Jovičić (37), Foto: Budi human

Sve je krenulo po zlu kad su je javili jaki bolovi u stomaku


Milena Jovičić (37) iz Smedereva za čije lečenje se skupljao novac, preminula je. Milena je bila majka dvogodišnjeg sinčića.

Zbog jakih bolova u stomaku, posle detaljnih analiza, dijagnostikovan joj je karcinom želuca u poodmaklom stadijumu. Prisustvo slobodne tečnosti na više mesta unutar stomaka i maloj karlici dodatno je komplikovali njeno već teško stanje.

Nije bilo moguće odraditi ni operativni zahvat zbog čega je konzilijum lekara odredio hemioterapiju koju je Milena trebalo da primi. Usled loše krvne slike i lošeg celokupnog zdravstvenog stanja, ni to nije bilo moguće.

foto: Budi human

Mileni je poslednja nada bila jedna privatna klinika u Beogradu koja je trebalo da ciljanim terapijama ojača njen organizam, poboljša opšte zdravstveno stanje kako bi bila u stanju da primi ciklus od šest bioloških terapija posle čega bi se stekli uslovi za operaciju u zemlji ili inostranstvu.

– Milena, nažalost, nije dobila šansu da se bori… Otišla je…. Svi smo verovali u neko čudo i odbijam da verujem da čuda ne postoje, ali našu Milenu je zaobišlo… Sve se izdešavalo brzo, za manje od dva meseca, nismo shvatili još da je bolesna, a već je nema… Ne mogu da mislim ni o tome kako je sada na nekom lepšem mestu, jer… gde nam može biti lepše nego pored onih koje volimo… zato ne znam ni šta bih rekla zapravo…osim da sam tužna – piše u objavi na Fejsbuku.

Izvor: Espreso

Hronika

ADMINISTRATOR GRUPE KOJA PRATI MATEJA PERIŠA OBJAVIO VAŽNU INFORMACIJU I SVIMA DAO NADU! Pojavile su se NOVE VESTI

Objavljeno

-

Matej Periš, Foto: Printscreen

Jedna od tih grupa jutros je objavila jednu čudnu informaciju
Objavljeno: 25.01.2022. 10:06h
Matej Periš (21) iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je istrčao iz beogradskog kluba “Gotik” i od tada mu se gubi svaki trag.

U potragu za nestalim Splićaninom,uključio se svaki segment srpske policije, a kasnije su im se pridružile i kolege iz Hrvatske i svaki pedalj Beograda, Save i Dunava je pregledan, ali do dana današnjeg niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kako je Matej nakon izlaska sa prijateljima nestao i gde se on sada nalazi.

Više od dve nedelje javnost sumnja u iskaze prijatelja, ali i Splićanke Maje koja je izašla sa tvrdnjama da je te kobne noći Matej nju kontaktirao, ali da se ona nije javljala.

Sa druge strane otac nestalog Mateja, Nenad Periš izjavio da su prijatelji sa kojima je on te večeri bio u klubu pouzdani i da njegovog sina znaju od detinjstva.

„Matej je došao u Beograd sa prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uveren sam da su u policiji rekli sve što znaju. Da bi sigurno sve uradili da mogu da pomognu da moj sin bude nađen. Tog mišljenja sam i za Maju. Oni su prijatelji niz godina. Ona je ćerka moje prijateljice. Video sam je nakon saslušanja u policiji i primetio koliko joj je sve ovo teško pada“ – tvrdi Periš i dodaje da ne želi da se bavi spekulacijama već da sazna gde mu je sin.

foto: Instagram/Nestali Matej Periš

Osim toga, vremenom su se pojavile i grupe na društvenim mrežama, ali i na Viberu u kojima ljudi masovno iznose informacije o slučaju koji je potresao i Srbiju i region.

Jedna od tih grupa jutros je objavila jednu čudnu informaciju.

Naime, administrator grupe objavio je video na kome tvrdi da je juče oko 18 časova njihova objava viđena sa Instagram profila Mateja Periša, s obzirom na to da oni koji god stori da objave u vezi sa nestalim Splićaninom, oni ga i označe u njoj.

Ako se ispostavi da niko od nadređenih nije proveravao društvene mreže nestalom Mateja Periša, ovo su onda lepe vesti.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h