Connect with us

Hronika

UBICA IZ BARAJEVA KRIO SE U DVORIŠU DOK JE POLICIJA VRŠILA UVIĐAJ? Kad je shvatio da nema IZLAZA sebi prerezao vrat

Objavljeno

-

Ubijena učiteljica Snežana Đ. u Barajevu, Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić, Kurir privatna arhiva

Koji je razlog zbog kog se Slavko odlučio da ubije Snežani, kažu, ne može ni da pretpostavi


Slavoljub J. (62) se, nakon što je nožem zaklao prvu komšinicu Snežanu Đuričić (67) u njenoj porodičnoj kući u Barajevu, sakrio u pomoćnoj prostoriji u koju se ulazi iz kuhinje i tu je bio sve dok ga oko 3 ujutru nisu pronašli policajci koji su radili uviđaj!

Kako se saznaje, nakon što je ubio komšinicu s kojom je tog dana pio kafu, smejao se i šalio se, Slavoljub je, pod još nerazjašnjenim okolnostima zapalio pomoćni objekat u njenom dvorištu. Nakon toga, on nije pobegao, niti odmah pokušao sebe da ubije.

On se, kako se za sada veruje, sakrio u prostoriju u koju se ulazi iz kuhinje u kojoj je ubio Snežanu. Tu je bio satima. Snežanino telo pronađeno je oko 21 sat sinoć, a Slavoljub, koji je i sebi prerezao vrat, pronađen je tek oko 3 ujutru. Još je davao znake života i hitno je prevezen u bolnicu.

foto: Kurir privatna arhiva

– Komšije su sinoć najpre videle da gori taj pomoćni objekat. Zvali su vatrogasce i Snežaninu porodicu, pokušavali i nju da dobiju na telefon međutim ona se nikako nije javljala. Mislili su da je negde napolju, da pokušava sama da ugasi vatru, međutim kada su vatrogasci stigli i ugasili vatru shvatili su da Snežane nigde nema. Tada su njeni rođaci i komšije ušli u kuću da je traže i u toj letnjoj kuhinji videli su njeno telo na podu – priča izvor.

Kako dalje navodi, izašli su napolje i odmah pozvali policiju, jer je Snežanino telo bilo u lokvi krvi.

– Imala je krv i na majici, krv je bila svuda oko nje, bilo je jasno da se nešto strašno dogodilo – priča on.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt žene, a policajci su ubrzo započeli uviđaj.

Za to vreme, niko nije znao ko je ubica.

Tek nekoliko sati kasnije, pokušali su da uđu u tu drugu prostoriju, špajz, i shvatili da nešto pravi prepreku, drži vrata.

– Kada su otvorili vrata, imali su šta da vide. Vrata je blokiralo Slavoljubovo telo. I sebi je prerezao vrat i krvario je dosta, ali je bio živ. Tu se verovatno skrivao prvo neko vreme, a tek kasnije odlučio da izvrši samoubistvo, jer da je sebi preprezao vrat odmah nakon što je nju ubio i on bi odavno iskrvario – priča izvor.

O ubijenoj Snežani Đuričić (67), učiteljici iz Barajeva, meštani imaju samo reči hvale i pitaju se kako je došlo do toga da joj presudi Slavko čovek koji joj dolazio u kuću i za koga su mislili da je dobronameran.

– Mislio sam da nije on, a sad mislim da to može svako da uradi… – kaže rođak sležući ramenima.

Koji je razlog zbog kog se Slavko odlučio da ubije Snežani, kaže, ne može ni da pretpostavi.

– Ma među njima nije bilo ničega, niti mislim da joj se udvarao. On je ceo život bio sam, nije takve afinitete pokazivao – kaže.

Snežana je bila, priča, majka i baka, divna žena i voljena učiteljica u školi u Beljini.

– Kćerke su obrazovane, dve su lekari, jedna je profesorka. Pre mesec dana je dobila unuče, drugo je sad čekala, kćerka je trebala da porodi, kako je njima i kako će ovo da da podnesu… – završava.

Izvor: Espreso

Hronika

„IDEM JA“ JE POSLEDNJE ŠTO JE REKLA SESTRI: Jovani (18) se od subote gubi svaki TRAG!

Objavljeno

-

Jovana Jonaš, Foto: Printscreen/Facebook


Na njenom Fejsub profilu objavila je status veze 18. maja sa izvesnim Mirkom Stojanovićem


Tinejdžerka Jovana Jonaš (18) iz Vršca nestala je u subotu, od kada joj se gubi svaki trag.

Njena sugrađanka rekla je da ,još nisu sigurni koji je razlog nestanka.

– Govorilo se da je bila u navodnoj vezi sa jednim momkom, ali preko Fejsbuka. Samo su se dopisivali i nikada se nisu videli. Prošle nedelje je slavila 18. rođendan i bila je veoma neraspoložena – priča ona.

Kako dodaje, u subotu je rekla sestri da odlazi.

– Samo je rekla sestri: „Idem ja“. Pretpostavlja se da je otišla da se vidi sa tim mladićem. Bila je aktivna na mesindžeru pre nekoliko sati – dodala je Jovanina komšinica.

Na njenom Fejsub profilu objavila je status veze 18. maja sa izvesnim Mirkom Stojanovićem.

Kako je navedeno, čitav slučaj prijavljen je policiji.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h