Connect with us

Hronika

„TRAŽILA JE KLJUČ OD KROVA DA MALI VIDI SVET SA VISINE“! Prvo je bacila dete, a onda sebe sa zgrade u Mirijevu

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Espreso

Kako Espreso saznaje od izvora upućenog u ceo slučaj, majka je prvo bacila petogodišnjeg dečaka, a potom je ona skočila sa trećeg sprata


Teška nesreća dogodila se jutros u Mirijevu kada je Maja. K. iz za sada ne potvrđenih razloga skočila sa sinom u naručju sa prozora zgrade u ulici Grge Jankesa.

Kako Espreso saznaje od izvora upućenog u ceo slučaj, majka je prvo bacila petogodišnjeg dečaka, a potom je ona skočila sa trećeg sprata. Dete je završilo na pločniku ispred objekta, a ona na travnjaku.

Na licu mesta zatekli smo komšinicu koja nam je u suzama otkrila detalje ovog stravičnog dogašaja.

„Videla sam je napila se i nagutala bensedina, psovala je i pravila haos. Otac je ćerku odveo kod njega, a ona je tu ostala sa sinom koga je prvo bacila sa sprata, a onda je i sama skočila“, priča komšinica za Espreso.

Komšije su nam takođe rekle da je žena od kako se razvela sa mužem stalno pravila probleme i pitaju se šta će deca kod nje kad je takva.

„U trenutku kad su skočili bio je jedan mladić ovde. Počeo je da psuje i da priča što je nisam prijavio ranije, svaku noć ne možemo da spavamo od nje, eto do čega je došlo“, kaže komšinica.

Ispred ulaza u zgradu sreli smo oca nesrećnog dečaka koji je jedva izustio:

Sina sad treba da idem da vidim, on je na Institutu, kažu da je bolje. Žena je bila zdrava zvanično, to što ja mogu da pretpostavim to nije validno uopšte. Nisam u stanju da razgovaram sa vama, razumite me“, rekao je za Espreso otac.

Komšinica sa sprata kaže da je ona juče ili preključe došla da joj traži ključ da može da izađe na krov.

„Navodno je to htela da uradi da dete vidi svet sa visine, ja sam se sva naježila. Nisam joj dala jer ako se neko popne krov prokišnjava. Ona je bila sa mnom dobra, ali je stalno bila nervozna, vikala je na decu. Ćerku je maltretirala pa je ona otišla kod oca. Mali je ostao sa njom, i na njega je često vikala. Stalno smo slušali viku, pa joj govorili da se smiri. Ona nam je govorila da se ne mešamo da je ona rodila tu decu“, navodi izvor za Espreso.

Izvor: Espreso

Hronika

„IDEM JA“ JE POSLEDNJE ŠTO JE REKLA SESTRI: Jovani (18) se od subote gubi svaki TRAG!

Objavljeno

-

Jovana Jonaš, Foto: Printscreen/Facebook


Na njenom Fejsub profilu objavila je status veze 18. maja sa izvesnim Mirkom Stojanovićem


Tinejdžerka Jovana Jonaš (18) iz Vršca nestala je u subotu, od kada joj se gubi svaki trag.

Njena sugrađanka rekla je da ,još nisu sigurni koji je razlog nestanka.

– Govorilo se da je bila u navodnoj vezi sa jednim momkom, ali preko Fejsbuka. Samo su se dopisivali i nikada se nisu videli. Prošle nedelje je slavila 18. rođendan i bila je veoma neraspoložena – priča ona.

Kako dodaje, u subotu je rekla sestri da odlazi.

– Samo je rekla sestri: „Idem ja“. Pretpostavlja se da je otišla da se vidi sa tim mladićem. Bila je aktivna na mesindžeru pre nekoliko sati – dodala je Jovanina komšinica.

Na njenom Fejsub profilu objavila je status veze 18. maja sa izvesnim Mirkom Stojanovićem.

Kako je navedeno, čitav slučaj prijavljen je policiji.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h