Connect with us

Vesti

Tovarišanka osvojila automobil u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2020“

Objavljeno

-


BAČKA PALANKA – Nada Živkov iz Tovariševa, dobitnica je automobila Fiat 500L u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2020“. U direktnom prenosu na Radio televiziji Srbije, podeljena su još četiri automobila i stan u Beogradu.


Za nagradnu igru pristiglo je čak 4.666.326 koverata.

Četvrto izvlačenje u igri „Uzmi račun i pobedi 2020“, biće održano 19. decembra, a peto 26. decembra, kada će se i završiti prvi krug nagradne igre.

Planirano je da se početkom 2021. godine, organizuje drugi krug i šest dodatnih izvlačenja, u kojima će pravo učešća imati sve koverte koje su pristigle u prvom krugu.

Izvor: RTV

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ekonomija

NAJNOVIJE SAOPŠTENJE NARODNE BANKE: Tiče se kursa EVRA za danas

Objavljeno

-

Novac, Foto: Profimedia, Stefan Jokić, Zorana Jevtić


Dinar prema evru vredi jednako kao pre mesec dana, 0,2 odsto više nego na početku ove godine i 0,1 odsto više nego godinu dana ranije.

Dinar je danas neznatno promenio vrednost prema evru i zvanični srednji kurs je 117,39966 dinara za evro, saopštila je Narodna banka Srbije. Dinar prema evru vredi jednako kao pre mesec dana, 0,2 odsto više nego na početku ove godine i 0,1 odsto više nego godinu dana ranije.

Najslabija vrednost dinara prema evropskoj valuti bila je 13. aprila kada je za evro bilo potrebno 117,7627 dinara, dok je najveća vrednost dinara preme evru bila 4. jula, kada se evro mogao kupiti za 117,3896 dinara.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h