Connect with us

Politika

TEODOROVIĆA JAKO PLJUJU POSLE OVE IZJAVE: Pametni i obrazovani mladi su svi u inostranstvu, nema ih više u Srbiji!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/youtube

Zato što ih nema, uglavnom su otišli. Oni su lekari i inženjeri u Stokholmu i Torontu – rekao je akademik.


Na televiziji N1 gostovali su Profesor FPN-a u penziji Čedomir Čupić i akademik Dušan Teodorović. Neki od Teodorovićevih stavova su naišli na kritike i prepričavaju se društvenim mrežama.

– Pametni i obrazovani su trenutno u Melburnu i Torontu i tako dalje. Pogledajte koliko nas dvojica imamo godina i zašto nisu kod vas u emisiji ljudi koji imaju 45 godina. Zato što ih nema, uglavnom su otišli. Oni su lekari i inženjeri u Stokholmu i Torontu – rekao je akademik.

Njegov stav je naišao na žustru kritiku korisnika Twittera zbog ove generalizacije, pa pogledajte u nastavku kako ga je jedan od njih prokomentarisao.

Izvor: Espreso

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika

Sramota opozicije u Bačkoj Palanci: Brutalno izviždana sestra tragično preminulog dečaka (FOTO/VIDEO)

Objavljeno

-

Foto: NS Uživo

Skupu su prisustvovali i opozicionari iz Beograda poput Zorana Lutovca i Zdravka Ponoša

Danas je u Bačkoj Palanci održan skup dela opozicije povodom nedavne tragične smrti Aleksandra Mijaljkovića.

Na skupu se prisutnima obratila i rođena sestra tragično preminulog dečaka, Zorana Mijaljković, koja je ovom prilikom pročitala potresno pismo svoje majke.

U pismu je majka dečaka, Ivana Mijaljković apelovala u ime porodice na sve građane, novinare i političke činioce da se tragičan slučaj koji je zadesio porodicu Mijaljković ne koristi u političke svrhe i dnevna politička prepucavanja.

Međutim, delu opozicije očigledno ništa nije sveto, pa su prostačkim dobacivanjem i salvom zvižduka dočekali reči sestre preminulog dečaka. Ovom prilikom su opozicionari dobacivali da je pismo majke sastavio predsednik opštine Branislav Šušnica.

Advertisement

Takođe, prisutnima su se obratili i Miroslav Tubaković iz stranke Zdravka Ponoša koji je u
jedno i komšija porodice Mijaljković.

Foto: NS Uživo

Svojih pet minuta slave u ovoj tragediji su dočekali i Dragan Petrović koji je promenio nekoliko političkih stranaka, kao i Željko Pejčić, koji je tvrdio da je dobio otkaz u JKP Komunalprojekt, iako je dokazano da je to netačna informacija.

Skupu su prisustvovali i opozicionari iz Beograda poput Zorana Lutovca i Zdravka Ponoša.

Advertisement

Još jednom apelujemo, na sve učesnike u društvenom i političkom životu da ne zloupotrebljavaju jednu strašnu tragediju zarad prikupljanja jeftinih političkih poena.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h