Connect with us

Politika

„SVI PUTEVI VODE KUĆI“ Vučić objavio fotografiju nedelje u okviru konkursa „Najlepše domaćinstvo Srbije“

Objavljeno

-

FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju u okviru konkursa na temu „Najlepše domaćinstvo Srbije“, a reč je o fotografiji domaćinstva Ristanovića na obali Drine, autora Bojane Ristanović.


– Za praznike kao da svi putevi vode kući, svojima i svome. Naša domaćinstva tada, više nego ikada, ponosna i uparađena, otvaraju svoje kapije i postaju mesta okupljanja, porodične ljubavi i proslave života. I taman kada pomislite da ste prerasli neke ljuljaške u dvorištima i krevete po sobama iz mladosti, dom vas zagrli i zamiriše juče, rascveta se danas i nasmeši sutra – napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

Advertisement

– U Najlepšem domaćinstvu Srbije sutrašnji Praznik nad praznicima dočekujemo sa našim najmlađim i najslađim domaćinima Ristanovićima – Dimitrijem, Georgijem i Nestorom, uz želju da i vaši domovi budu ispunjeni nadom, radošću i ljubavlju jednih prema drugima, svom ognjištu i našoj najlepšoj Srbiji – naveo je Vučić.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika

Sramota opozicije u Bačkoj Palanci: Brutalno izviždana sestra tragično preminulog dečaka (FOTO/VIDEO)

Objavljeno

-

Foto: NS Uživo

Skupu su prisustvovali i opozicionari iz Beograda poput Zorana Lutovca i Zdravka Ponoša

Danas je u Bačkoj Palanci održan skup dela opozicije povodom nedavne tragične smrti Aleksandra Mijaljkovića.

Na skupu se prisutnima obratila i rođena sestra tragično preminulog dečaka, Zorana Mijaljković, koja je ovom prilikom pročitala potresno pismo svoje majke.

U pismu je majka dečaka, Ivana Mijaljković apelovala u ime porodice na sve građane, novinare i političke činioce da se tragičan slučaj koji je zadesio porodicu Mijaljković ne koristi u političke svrhe i dnevna politička prepucavanja.

Međutim, delu opozicije očigledno ništa nije sveto, pa su prostačkim dobacivanjem i salvom zvižduka dočekali reči sestre preminulog dečaka. Ovom prilikom su opozicionari dobacivali da je pismo majke sastavio predsednik opštine Branislav Šušnica.

Advertisement

Takođe, prisutnima su se obratili i Miroslav Tubaković iz stranke Zdravka Ponoša koji je u
jedno i komšija porodice Mijaljković.

Foto: NS Uživo

Svojih pet minuta slave u ovoj tragediji su dočekali i Dragan Petrović koji je promenio nekoliko političkih stranaka, kao i Željko Pejčić, koji je tvrdio da je dobio otkaz u JKP Komunalprojekt, iako je dokazano da je to netačna informacija.

Skupu su prisustvovali i opozicionari iz Beograda poput Zorana Lutovca i Zdravka Ponoša.

Advertisement

Još jednom apelujemo, na sve učesnike u društvenom i političkom životu da ne zloupotrebljavaju jednu strašnu tragediju zarad prikupljanja jeftinih političkih poena.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h