Connect with us

Hronika

STRAŠNE REČI BRATA IVANA KOG JE ŽENA SAZIDALA U BURETU: Ne mogu da se oporave od TRAGEDIJE!

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Kurir, Društvene mreže

Ivana je pronašao rođeni brat, Nenad

Pre četiri meseca u mestu Veliko Trnjane u Srbiji otkriven je nezapamćeni zločin nalik najtrašnijim scenarijima iz horor filmova.

Biljana Stojanović (38) i njen suprug Ivan Stojanović (40) nađeni su mrtvi u svojoj kući. Njegovo telo bilo je u fazi raspadanja i otkriveno je u buretu, prekriveno betonskim pločama. U istoj kući policija je pronašla i njegovu suprugu obešenu.

Ivana je pronašao rođeni brat, Nenad. Njegove reči četiri meseca nakon ovog zločina kidaju dušu.

– Život mi se promenio skroz od tada. Svaki dan mi je teško. Trudim se da ne mislim o tome, ali probajte da se stavite na moje mesto… Užasno je. Sve mislim da je istina tamo negde. Važno je da su deca dobro, brinemo svi o njima, baba, deda, ja… Sa Biljaninima sam u dobrim odnosima, nisu oni ništa krivi. Ali kažem, neću da razmišljam o tome… idem dalje, ne smem da mislim jel neko nešto znao ili nije… – rekao je on za Telegraf.

Advertisement

Za Ivana se podsetimo verovalo da je pre tri godine otputovao u Rusiju na rad, a klupko je počelo da se odmotava kada je njegova ćerka (19) pronašla u kući njegov pasoš.

Devojčica je, nakon što je njena majka Biljana Stojanović (38) pronađena mrtva u jednoj od pomoćnih prostorija u dvorištu, u kući našla očev pasoš. Shvatila je da je to čudno jer je njen otac navodno već tri godine u inostranstvu, te je odmah pozvala strica Nenada, Ivanovog rođenog brata, koji je inače policajac.

Nenad je odmah došao i započeo pretragu kuće i na kraju u štali, iza improvizovanog pregradnog zida, našao bratovljevo telo u zazidanom buretu.

– Nakon što je Biljana sahranjena, njena starija ćerka je u kući pronašla očev pasoš. Budući da je majka tri godine pričala da je Ivan u Rusiji, odmah je pozvala strica Nenada, koji je proverom utvrdio da je njegov brat poslednji put u Srbiju ušao 2019. godine i da više nije izlazio. Onda je, sa još jednim rođakom, krenuo da pretražuje kuću. Navodno je Biljanina maćeha ispričala da je Biljana nešto dozidala u štali jer su u dva navrata našli nekakvo zlato u selu. Plašila se da ih ne opljačkaju, te ga je s toga zazidala u štali. Navodno joj je ona dodavala cigle, ne znajući šta zida – priča jedna rođaka Stojanovića.

Ivanov brat je čekićem krenuo da ruši zid u štali, kada je naišao na stravično otkriće. Bratovljevo telo otkrio je u zabetoniranom buretu nakon čega je odmah obavestio policiju, čiji je i sam pripadnik.

Advertisement

– Biljana je dugo lagala da se čuje sa Ivanom zbog čega niko nije pokretao pitanje gde se on nalazi. Njegovim roditeljima je u više navrata prenosila njegove pozdrave, rekavši da bi ih nazvao da li da ne može jer oni nemaju Viber, niti internet u svojoj kući u udaljenom zaseoku Zbežište u planinama iznad Vučjrsokaa. No, svaka laž ima kraj. Verovatno je bila saterana gomilom laži u ćošak pa je digla ruku na sebe – objašnjava rođaka.

Biljana je prvo nestala. Svi su je bezuspešno tražili, a njeno telo je naposletku posle dva dana pronađeno u štali.

– Ležala je na čaršavu, sa glavom na jastuku dok joj je drugi jastuk bio ispod leđa, a kraj nje su se nalazili nož, cigarete i bočica otrova. Da li je ponela nož jer je želela da preseče vene pa na kraju nije imala hrabrosti za to već je popila otrov, ili je nož ponela u strahu od nekog, pre nego što je odlučila da sebi oduzme život, ostaće večna tajna koju je odnela u grob – priča rođaka.

Inače, obdukcijom je utvrđeno da je on ubijen oštrim predmetom…

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h