Connect with us

Hronika

STRAŠNE REČI BRATA IVANA KOG JE ŽENA SAZIDALA U BURETU: Ne mogu da se oporave od TRAGEDIJE!

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Kurir, Društvene mreže

Ivana je pronašao rođeni brat, Nenad

Pre četiri meseca u mestu Veliko Trnjane u Srbiji otkriven je nezapamćeni zločin nalik najtrašnijim scenarijima iz horor filmova.

Biljana Stojanović (38) i njen suprug Ivan Stojanović (40) nađeni su mrtvi u svojoj kući. Njegovo telo bilo je u fazi raspadanja i otkriveno je u buretu, prekriveno betonskim pločama. U istoj kući policija je pronašla i njegovu suprugu obešenu.

Ivana je pronašao rođeni brat, Nenad. Njegove reči četiri meseca nakon ovog zločina kidaju dušu.

– Život mi se promenio skroz od tada. Svaki dan mi je teško. Trudim se da ne mislim o tome, ali probajte da se stavite na moje mesto… Užasno je. Sve mislim da je istina tamo negde. Važno je da su deca dobro, brinemo svi o njima, baba, deda, ja… Sa Biljaninima sam u dobrim odnosima, nisu oni ništa krivi. Ali kažem, neću da razmišljam o tome… idem dalje, ne smem da mislim jel neko nešto znao ili nije… – rekao je on za Telegraf.

POGLEDAJ:  DOBRA VEST: Srbiju je tokom avgusta posetilo 32,6 odsto više turista nego prethodne godine

Za Ivana se podsetimo verovalo da je pre tri godine otputovao u Rusiju na rad, a klupko je počelo da se odmotava kada je njegova ćerka (19) pronašla u kući njegov pasoš.

Devojčica je, nakon što je njena majka Biljana Stojanović (38) pronađena mrtva u jednoj od pomoćnih prostorija u dvorištu, u kući našla očev pasoš. Shvatila je da je to čudno jer je njen otac navodno već tri godine u inostranstvu, te je odmah pozvala strica Nenada, Ivanovog rođenog brata, koji je inače policajac.

Nenad je odmah došao i započeo pretragu kuće i na kraju u štali, iza improvizovanog pregradnog zida, našao bratovljevo telo u zazidanom buretu.

– Nakon što je Biljana sahranjena, njena starija ćerka je u kući pronašla očev pasoš. Budući da je majka tri godine pričala da je Ivan u Rusiji, odmah je pozvala strica Nenada, koji je proverom utvrdio da je njegov brat poslednji put u Srbiju ušao 2019. godine i da više nije izlazio. Onda je, sa još jednim rođakom, krenuo da pretražuje kuću. Navodno je Biljanina maćeha ispričala da je Biljana nešto dozidala u štali jer su u dva navrata našli nekakvo zlato u selu. Plašila se da ih ne opljačkaju, te ga je s toga zazidala u štali. Navodno joj je ona dodavala cigle, ne znajući šta zida – priča jedna rođaka Stojanovića.

POGLEDAJ:  VUČIĆ: Nemoralno je da prihodi kompanija nekoga ko je na vlasti budu veći od 600 miliona evra!

Ivanov brat je čekićem krenuo da ruši zid u štali, kada je naišao na stravično otkriće. Bratovljevo telo otkrio je u zabetoniranom buretu nakon čega je odmah obavestio policiju, čiji je i sam pripadnik.

– Biljana je dugo lagala da se čuje sa Ivanom zbog čega niko nije pokretao pitanje gde se on nalazi. Njegovim roditeljima je u više navrata prenosila njegove pozdrave, rekavši da bi ih nazvao da li da ne može jer oni nemaju Viber, niti internet u svojoj kući u udaljenom zaseoku Zbežište u planinama iznad Vučjrsokaa. No, svaka laž ima kraj. Verovatno je bila saterana gomilom laži u ćošak pa je digla ruku na sebe – objašnjava rođaka.

POGLEDAJ:  OGLASILA SE ANA BRNABIĆ: Evo kada će biti formirana Vlada!

Biljana je prvo nestala. Svi su je bezuspešno tražili, a njeno telo je naposletku posle dva dana pronađeno u štali.

– Ležala je na čaršavu, sa glavom na jastuku dok joj je drugi jastuk bio ispod leđa, a kraj nje su se nalazili nož, cigarete i bočica otrova. Da li je ponela nož jer je želela da preseče vene pa na kraju nije imala hrabrosti za to već je popila otrov, ili je nož ponela u strahu od nekog, pre nego što je odlučila da sebi oduzme život, ostaće večna tajna koju je odnela u grob – priča rođaka.

Inače, obdukcijom je utvrđeno da je on ubijen oštrim predmetom…

Hronika

MAKLJAŽA U GRADSKOM AUTOBUSU: Muškarci se SUKOBILI na liniji 72, a zatim je uleteo JOŠ JEDAN MLADIĆ (VIDEO)

Objavljeno

-

Tuča u GSP autobusu, Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MOJ BEOGRAD REZERVA

Razlog okršaja nije poznat

U GSP autobusu na liniji 72, koja saobraća na relaciji Zeleni venac – aerodrom „Nikola Tesla“, večeras je došlo do tuče.

Na ulazu u Pariske komune na Novom Beogradu fizički su se sukobila dvojica muškaraca.

Razlog okršaja nije poznat.

Sudeći prema snimku, zaraćene strane je razdvojio jedan krupni mladić.

POGLEDAJ:  BEOGRADSKA HITNA POMOĆ NOĆAS INSTERVENISALA 80 PUTA!
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h