Connect with us

Društvo

STIŽE 5.000 FAJZEROVIH VAKCINA U SRBIJU: Vučić otkrio sve detalje, ovo se čekalo

Objavljeno

-

Foto: Beta/Miloš Miškov

Dobićemo za koji dan umesto 10.000 Fajzerovih, 5.000 Fajzerovih i onda ćemo ići po staračkim domovima.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji „Prva tema“ na TV Prva govorio je o vakcini protiv korone i najavio da će država obezbediti 5.000 doza do kraja godine

– Nama će vakcina biti potrebna i u septembru, da znate, moramo da se spremamo za septembar već sada. Hvala ljudima koji i sada rade na bolnici u Kruševcu. Imam apsolutno poverenje u Olivera Varhejija, siguran sam da će nam omogućiti da dobijemo vakcine što pre. Dobićemo za koji dan umesto 10.000 Fajzerovih, 5.000 Fajzerovih i onda ćemo ići po staračkim domovima. Verujte da ću obezbediti i za džabe recimo 50.000 ili 100.000 vakcina jer Srbija ima prijatelje. Imaćemo dovoljno vakcina i neće Srbija biti na repu bilo koga i bilo čega. I ja ću je primiti – objasnio je predsednik Srbije.

Izvor: Espreso

Društvo

DANAS PRAVI PROLEĆNI DAN U SRBIJI: Temperatura će ići i do 22 stepena!

Objavljeno

-

Objavio

FOTO: EMILIJA JOVANOVIĆ

Najniža temperatura će biti od jedan do devet stepeni Celzijsa, a najviša od 16 do 22 stepena


U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme, s najvišom temperaturom do 22 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Najniža temperatura će biti od jedan do devet stepeni Celzijsa, a najviša od 16 do 22 stepena.

I u Beogradu će biti sunčano i toplo uz slab jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od sedam do devet stepeni, a najviša oko 21 stepen.

Izvor: Espreso

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h