Connect with us

Hronika

SKANDAL: U tuči na Kopaoniku učestvovao rođak OVOG hrvatskog političara!

Objavljeno

-

Foto: Nemanja Nikolić

Njegovo društvo se navodno potuklo sa grupom Crnogoraca. Josip i jedan njegov drug iz Srbije prevezeni u KC Novi Pazar razbijenih glava….


Velika tuča izbila je noćas u jednom hotelu na Kopaoniku, a u obračunu je, prema nezvaničnim informacijama učestvovao i Josip Kerum (30), rođak poznatog hrvatskog političara i biznismena, između ostalog i bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma, piše Objektiv.

Njegovo društvo se navodno potuklo sa grupom Crnogoraca. Josip i jedan njegov drug iz Srbije prevezeni u KC Novi Pazar razbijenih glava.

Josip Kerum je inače dobro poznat hrvatskoj policiji. Kod njega su 2016. godine pronašli čitav arsenal oružja posle čega je 2019. osuđen na godinu dana zatvora. U kući na Čiovu tada je krio 11 automatskih i dve poluautomatske puške, zatim 10 pištolja i dva revolvera uz više od 13.000 metaka.

U trenutku izricanja presude već je bio iza rešetaka nakon presude zbog 15 kilograma marihuane koji su nađeni u „audiju“ kojim je upravljao.

Kerum je počeo da pravi probleme još 2010. kad je slupao skupoceni „ferari F430 spajder“. Tada je kod naselja Šestanovac izgubio kontrolom nad vozilom i zakucao se u zaštitnu ogradu.

PROČITAJ


DA LI ĆEMO POBEDITI KORONU? Ohrabrujuća statistika za Beograd u poslednja 24h!


Izvor: Espreso

Hronika

ZAJEDNO S MONASIMA KRČIO KOROV PA NASTRADAO U POŽARU: Novi detalji tragedije u blizini manastira na FRUŠKOJ GORI

Objavljeno

-

Objavio

Ilustracija, Foto: Kurir/T.I.


Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao od posledica požara


Dragomir P. (64) iz Majdanpeka, koji je boravio u Staroj Binguli, nastradao je u četvrtak oko 14.30 časova, u blizini manastira Kuveždin na Fruškoj gori, kada je sa monasima krčio korov iznad manastira, usled čega je došlo do požara.

Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao posledica požara.

Kako se navodi, ćerka nastradalog čoveka je bila na lečenju u manastiru Kuveždin, dok je on često priskakao u pomoć manastirskom monaštvu.

– Krčili su šiblje iznad manastira, gde su odlučili da je bolje da se zapali taj korov, nego pokupi. Da li zbog visokih spoljnih temperatura, vatra je počela da se širi, a kada su videli da postoji opasnost da neko nastrada, monasi su ga pozivali da se skloni. Čovek nije to učinio već je nastavio da se bori sa vatrenom stihijom, u kojoj je nažalost preminuo – priča izvor iz policije.

Pored policije i protivpožarnog inspektora, na lice mesta izašao je i mrtvozornik, a Dragomirovo telo preuzela je pogrebna služba.

Vatrogasne jedinice Sremske Mitrovice, po prijemu poziva izašle su na teren sa dva vozila, kako bi što pre zaustavili vatrenu stihiju koja je po njihovom dolasku već bila lokalizovana.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h