Connect with us

Hronika

„SIGURNO NIJE BELIVUK UNIŠTAVAO LEŠEVE“: Ko su čistači užasnih mesta zločina – brišu dokaze i uklanjaju tela!

Objavljeno

-

Foto: KURIR/ZORANA JEVTIĆ/MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Stigli i kod nas…


Marko Nicović, bivši načelnik beogradske policije bio je gost „Usijanja dana“ na Kurir televiziji u kojoj je tema razgovora bilo hapšenje kriminalne grupe Veljka Belivuka, Velje Nevolje.

On je tom prilikom izjavio da u Južnoj Americi postoji praksa „čistača“, kojima je glavni cilj da unište leševe.

„To su kompanije koje se bave samo čišćenjem i koje se plaćaju isto kao izvršioci krivičnog dela, plaćene ubice. To znači da je verovatno neki krak te profesije došao i na ove prostore“, istakao je Nicović i dodao:

„U Grčkoj postoje ekipe koje se bave profesionalnim čišćenjem nakon izvršenih krivičnog dela, uništavanja svih tragova, jer bez tragova i forenzike, veštačenja, sudske medicine, ne možete da podignete optužnicu“.

„Oni su s tolikim novcem mogli da plate i čistače. Belivuk sigurno nije uništavao leš i čistio posle krivičnog dela, već je morao da plati“, istakao je on.

Nicović je naglasio i da Veljko Belivuk i njegova kriminalna grupa sigurno broje mnogo više ljudi od ovih uhapšenih 20, kao i da imaju verovatno i dalje ljude unutar policije.

PREMINUO MIRKO ŽARIĆ: Ovo je najnovija vest

Izvor: Mondo

Hronika

KUVALE IH U LONCU, ZALIVALE BETONOM, A TO NIJE NAJGORE:Ove žene su zverski ubijale muževe, a sve se dešava u Srbiji

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Profimedia, Društvene mreže


Na listi žena ubica našle su se Jasmina S., Tereza Perić i Biljana S


Čak tri žene od početka 2022. godine osumnjičene su za brutalna i krajnje nesvakidašnja ubistva svojih muževa u Srbiji. Žene iz Lazarevca, Zrenjanina i Leskovca nakon izvršenih zločina nisu prijavljivale policiji šta se dogodilo, već su na krajnje neuobičajene načine pokušavale da se reše tela svojih emotivnih partnera.

Na listi žena ubica našle su se Jasmina S., Tereza Perić i Biljana S. One su posle jezivih zločina tela svojih supružnika Siniše, Srđana i Ivana polivale hemikalijama, masakrirale motornom testerom i zalivale betonom.

Jasmina S. iz Lazarevca nakon što je pre više od deset dana nožem izbola supruga Sinišu S, prerezala je sebi vrat i navodno ostavila oproštajno pismo.Bračni par je živeo u stanu u Ulici Dula Karaklajića s četvoro dece, starosti 21, 9, 8 i 6 godina. Deca su majku zatekla u lokvi krvi iza vrata dnevnog boravka i tada su pozvali komšije u pomoć.

Tereza P. (46) osumnjičena da je u Zrenjaninu ubila svog muža Srđana (42), pa ga potom isekla motornom testerom i delove tela kuvala u loncu, uspela je pre hapšenja da suprugu izvadi srce i bubrege i stavi ih u posebnu šerpu!

Biljana Pfoto: Printscreen

Jezivi zločin dogodio se u kući u Ulici Duška Trifunovića i to dok se tu nalazila Terezina maloletna ćerka, koja je o monstruoznom ubistvu obavestila starijeg brata. Terezin sin je pozvao policiju koja je pronašla unakaženo telo Srđana Perića. Posle hapšenja, Tereza je bila neko vreme u bolnici, a potom je prebačena u pritvor.

Biljana Stojanović (38) iz Velikog Trnjana kod Leskovca se, nakon što je, kako se sumnja, ubila supruga Ivana i zabetonirala ga u podrumu, tri-četiri godine ponašala normalno, kao da se ništa nije dogodilo, bila je vesela i komšijama je govorila kako očekuje njegov povratak, samo je odlagala trenutak kada će se dogoditi.

Kako pričaju meštani sela Veliko Trnjane, Ivan je godinama unazad radio u inostranstvu, ali se poslednje tri, četiri godine uopšte nije pojavljivao kući. Za to vreme na osnovu Biljaninog ponašanja se, prema tvrdnjama komšija, nije moglo pretpostaviti kakva se strahota dogodila.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h