Connect with us

Hronika

„SIGURNO NIJE BELIVUK UNIŠTAVAO LEŠEVE“: Ko su čistači užasnih mesta zločina – brišu dokaze i uklanjaju tela!

Objavljeno

-

Foto: KURIR/ZORANA JEVTIĆ/MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Stigli i kod nas…


Marko Nicović, bivši načelnik beogradske policije bio je gost „Usijanja dana“ na Kurir televiziji u kojoj je tema razgovora bilo hapšenje kriminalne grupe Veljka Belivuka, Velje Nevolje.

On je tom prilikom izjavio da u Južnoj Americi postoji praksa „čistača“, kojima je glavni cilj da unište leševe.

„To su kompanije koje se bave samo čišćenjem i koje se plaćaju isto kao izvršioci krivičnog dela, plaćene ubice. To znači da je verovatno neki krak te profesije došao i na ove prostore“, istakao je Nicović i dodao:

„U Grčkoj postoje ekipe koje se bave profesionalnim čišćenjem nakon izvršenih krivičnog dela, uništavanja svih tragova, jer bez tragova i forenzike, veštačenja, sudske medicine, ne možete da podignete optužnicu“.

Advertisement

„Oni su s tolikim novcem mogli da plate i čistače. Belivuk sigurno nije uništavao leš i čistio posle krivičnog dela, već je morao da plati“, istakao je on.

Nicović je naglasio i da Veljko Belivuk i njegova kriminalna grupa sigurno broje mnogo više ljudi od ovih uhapšenih 20, kao i da imaju verovatno i dalje ljude unutar policije.

PREMINUO MIRKO ŽARIĆ: Ovo je najnovija vest

Izvor: Mondo

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h