Connect with us

Društvo

SAVO PRONAŠAO TORBU SA 42.000 EVRA: Potez srpskog konobara mnoge će ostaviti BEZ TEKSTA, evo šta je URADIO!

Objavljeno

-

Konobar, Foto: Profimedia

Desilo mu se nešto što niko nije očekivao


Verovali ili ne, poštenih građana u Srbiji još uvek ima, a najbolji primer je mladi konobar Savo Petrović (21) iz Ljubovije, koji je pronašao žensku torbu sa čak 42.000 evra i platnim karticama, i bez razmišljanja je odneo u policiju.

Ali, druga strana ove priče je da mu se nedelju dana nakon ovog događaja, niko nije javio i zahvalio na ovom dobrom delu koje je učinio.

Kako kaže, radio je drugu smenu, u kafiću “Kutak 015″, i služio goste na terasi. Kada je otišao da sa jednog stola uzme šolje, nakon što su gosti otišli, video je tašnu na stolici.

POGLEDAJ:  DR TIODOROVIĆ UDARIO JAKO: Da li je normlano praviti svadbu, ako će posle nje umreti MLADOŽENJA

– Uneo sam je u lokal i odmah pozvao pozornika koji je bio u blizini jer sam znao da gosti, dve žene i dva muškarca, nisu iz Ljubovije. Pogledali smo dokumente i videli da ženu ne poznajemo, a u torbi smo ugledali mnogo para i mnoštvo platnih kartica. Pozvali smo stanicu policije oni su došli i preuzeli torbu – priča Petrović.

Junak ove priče je nastavio da gleda svoja posla, a istog dana tokom večeri, policijaci su mu doneli zapisnik iz koga je saznao da je u torbi bilo 42.000 evra!

POGLEDAJ:  VOZIO SA 2,10 PROCENATA PROMILA ALKOHOLA U KRVI! Novosadska policija odmah reagovala

– Potpisao sam zapisnik, ali ne mogu da verujem kolika je suma u pitanju. Ko nosi sa sobom toliki novac, i kako može da zaboravi torbu sa tolikim bogatstvom?- pita se začuđeno Savo.

Kako kaže, niko ga nije zvao, samo je saznao da je dotična gospođa iz Loznice, da je preuzela torbu i potvrdila da ništa ne fali.

Takođe, mladi pošteni konobar ne brine puno što mu se niko nije zhvalio, ali se i ne obazire na kritike od onih koji kažu da nije trebalo da vrati novac.

POGLEDAJ:  OVA 4 ZNAKA U MARTU ĆE SE OPARITI KAO NIKO! Novac pljušti sa svih strana, BLAGO VAMA!

– Pojedini mi govore da sam lud što sam vratio tolike pare, a ja bih opet isto učinio. Siguran sam i da bi većina to isto uradila, čak i oni koji me kritikuju – kaže skromno Savo, mašinski tehničar koji za život zarađuje radeći kao konobar dok ne nađe posao za koji se školovao.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Društvo

SVEŠTENIK OTKRIO TAJNU KOJA ŠOKIRA: Ako osoba ovo radi, ona je ZAPOSEDNUTA, znakovi su sledeći

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Profimedia

Najjasniji znak „opsednutosti“ je odbijanje svetoga


O. Vinćenco je karmelićanin, s dugim svešteničkim stažem, još od 1963. godine, a sada je otkrio svetu kako svako može da prepozna osobu koju je zaposeo đavo.

Jedan od devet službenih egzorcista u rimskoj nadbiskupiji, O. Vinćenco, otkrio je kako svako može da prepozna osobu koju je zaposeo đavo.

– Najjasniji znak „opsednutosti“ je odbijanje svetoga. Dakle, snažno bunjenje kada počinje molitva ili kada im položim ruke na glavu – ističe Vinćenco.

POGLEDAJ:  AKO SVAKOG DANA UNESETE 2 KAŠIKE OVOG ULJA, TO JE KAO DA STE UZELI IBUPROFEN OD 500: Dr Voja o najčešćim greškama

O. Vinćenco je karmelićanin, s dugim svešteničkim stažem, još od 1963. godine. Bio je župnik u trima župama, a od 1991. pa sve do danas je egzorcist. Objašnjava da to nije neka specijalna moć, nego „služba, koju može da obavlja jer je dobio to ovlašćenje, na temelju kanonskog prava“.

Pred njegovom sobom u omanjoj crkvi nedaleko od Vatikana vazda je red.

POGLEDAJ:  BILJANA UPLELA U LAŽI I ĆERKU? Kristinin MISTERIOZNI susret sa OCEM otvara novu sumnju, PRIZNALA SVE!

– Ali ja mogu da ih primim najviše tridesetak dnevno, od jutra do večeri, pa bi ih trebalo još. Svaki dan susrećem mnoge osobe koje pate, malodušne su, smućene, poremećene, izmučene; osobe kojima je potrebno da ih neko sasluša, da ih prosvetli , da im pomogne. Mnogi su od njih pali u ruke vračevima, „čarobnicama“, gatarama iz karata, „senzitivcima“ koji su ih iskoristili za novac, nudeći lažna rešenja za njihove probleme, dapače pogoršavajući ih, jer je magija teren za demone – kaže egzorcist.

POGLEDAJ:  OBORIO PEŠAKA I POBEGAO SA LICA MESTA: Saobraćajna nezgoda kod manastira Mileševa

– Svima njima nastojim da prenesem poruku nade i poverenja. Imam utisak da se uvećava potreba za obraćanjem figurama poput moje: manjka duhovnost, porodična sloga. Prečesto se misli samo na materijalna blaga ovoga sveta. A vrag deluje, zahvaljujući i prosvetiteljima, koji smatraju da je on izmišljotina srednjega veka- napominje Vićenco.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h