Connect with us

Hronika

SADA TE ČUVA TATA: Potresna poruka osvanula na mestu gde je bahati vozač usmrtio malog Andreja (12) GORE SVEĆE ZA DVE NEDUŽNE DUŠE

Objavljeno

-

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić, Facebook

Venac sa potresnom porukom posvećenom tragično nastradalom dečaku Andreju Prekljušaju (12), koji je poginuo sa prolaznikom Dejanom Ilićem kad ih je na trotoaru „audijem“ pokosio bahati vozač Nemanja S. (19) iz Beograda, postavljen je na mestu tragedije na Bulevaru Medijana.


Kraj venca su ostavljene i dve ruže, crvena i bela, kao i sveće i upaljeno kandilo za pokoj duše tragičnih žrtava ovog udesa.

– Mom Andreju, sad si među anđelima gde te tata čuva. Voli te tetka – piše na vencu ostavljenom na nestu nesreće.

Na trotoaru su još vidljivi tragovi užasne nesreće – otisci automobilskih guma koje su sa kolovoza skrenule na trotoar gde su usmrtile dvojicu nedužnih prolaznika – dečaka koji se vraćao kući iz obližnjeg tržnog centra i čoveka koji je bezbrižno šetao sa komšijom.

Ovaj Bulevar, inače, jedan je od najuređenijih saobraćajnica u Nišu jer ima po tri kolovozne trake sa obe strane, a trotoar je odvojen i ima stazu i za pešake i za bicikliste.

Advertisement

Širina i dobro stanje kolovoza je upravo razlog zbog kojeg mnogi vozači dolaze ovde da bi dali najduži „gas do daske“ svojim četvorotočkašima ne poštujući ograničenje brzine.

Dvanaestogodišnji Andreja pre nekoliko godina ostao je inače bez oca koji je preminuo u snu.

Porodica je sinoć prijavila dečakov nestanak jer se u prvom trenutku kad se dogodila nesreća nije znalo da je on među žrtvama. Policija je na uviđaju mislila da je nastradala mlađa devojka, a tek kasnije utvrđeno je da je u pitanju dvanaestogodišnjak za kojim se od te noći tragalo.


SMRT ZBOG KOJE ĆETE PLAKATI DANIMA! Oproštajni tekst Radoša Bajića Srbiju ostavio u PATNJI I SUZAMA!


Izvor: Kurir/Blic

Advertisement

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h