Connect with us

Vesti

Resnik dobija dečiji park

Objavljeno

-

BEOGRAD – U Resniku su u toku radovi na izgradnji dečijeg parka u ulici Edvarda Griga koji će, kako se očekuje, biti završeni do kraja septembra.

Osim toga, u toku je izgradnja dečijeg igrališta i sportskog terena na jezeru u Resniku kao i dečijeg parka u Reljkovićevoj ulici na Košutnjaku, navodi se na opštinskom sajtu.

Predsednik opštine Rakovica Miloš Simić ističe da je veoma važno maksimalno se posvetiti ravnomernom razvoju svih delova te opštine jer, kako je rekao, jedino tako možemo da se nadamo boljem i sigurnijem životu svih naših građana.

POGLEDAJ:  LAŽNO SE PREDSTAVLJAO, A SADA JE IZA REŠETAKA: M.D. iz Smedereva osumnjičen za OPASNA DELA

(Tanjug)

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Vesti

Belivuk i Miljković negirali ubistva Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića

Objavljeno

-

Objavio

U Specijalnom sudu u Beogradu završeno je današnje pripremno ročište u procesu protiv organizovane grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici terete za sedam ubistva, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Na današnjem ročištu pripadnici grupe su negirali krivicu za ubistva Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića, svi osim svedoka okrivljenih koji su se izjasnili da su krivi, preneli su novinarima advokati ispred suda.

POGLEDAJ:  OVA 3 JEZERA SU BOGATSTVO SRBIJE: Nalaze se na samo 2 SATA od BEOGRADA (FOTO)

(Tanjug)

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy