Connect with us

Hronika

RAZREDNA DEČAKA IZ PANČEVA POTREŠENA: On je najbolji učenik, svi ga volimo

Objavljeno

-

Foto: Damir Dervišagić

O svom učeniku ima samo reči hvale


U potragu za dečakom D. D. (15) bilo je uključeno celo Pančevo i svi koji su ga znali, želeli su samo jedno, da se vrati kući živ i zdrav, pa tako i njegova razredna, Sanja Aranđelović. Kada je potraga tragično okončana, njene reči zvuče još tužnije.

„O njemu mogu da kažem, o Draganu, da je jedan od mojih omiljenih đaka on je najbolji đak u razredu, koji je uvek pokazivao revnost u radu, poslušnost, nikada nije pravio neke probleme, prosto sam šokirana da je nešto tako mogao… Da ode, da ugasi telefon. Od jutros smo u kontaktu sa svim njegovim vršnjacima koji su kontaktirali sa njim, ne znam“, kaže za Kurir njegova razredna Sanja Aranđelović i dodaje da bi želela da Dragan može da čuje da je svima omiljeni drug iz odeljenja.

Dodaje da je Dragan odskakao po samostalnosti i da je čak sam dolazio po knjižicu.

„Volela bih da može negde da me čuje, da me vidi, da zna da je omiljen u razredu da ga volimo da mu dajemo podršku, da dođe , da se vrati i najviše što bih volela da ga vidim ponovo u školskoj klupi. To je jednostavno moja najveća želja, kaže razredna Sanja Aranđelović.

O svom učeniku ima samo reči hvale. „Lepo se ponašao uvek, jednostavno, nikada nije pravio nemir neposlušnost, on je jednostavno kulturno dete, nisam ništa primetila, bili smo otvoreni u razgovoru dosta poverenja je imao u mene i ja u njega, jednostavno dečko je odgovarn za svoje godine, čak možda u preodgovoran, dolazio je sam sebi na roditeljski sastanak na dodelu đačkih knjižica… Tako da negde malo odskače u svojoj samostalnosti, sve što imam da kažem o njemu je najbolje, voli te razredna, ako možeš da me čuješ, javi mi se“, pručila je razredna.

NAJNOVIJA VEST: Od ponoći više neće biti potreban negativan PCR test za ulazak u Srbiju iz Mađarske

Izvor: Espreso

Hronika

HOROR, UBIO KOMŠIJU ZBOG DŽOGERA ZA WC: Otkriveni stravični detalji zločina u Novom Sadu

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Instagram/192_rs


Naime, Mirko M. (66) nožem je napao Jova S. (75) na zajedničkoj terasi


Svađa komšija koja se protekle noći završila ubistvom jednog od njih u Ljermontovoj ulici na novosadskoj Grbavici, počela je još u ranim jutarnjim časovima, da bi uveče iz fizičkog obračuna došla do najgoreg ishoda – smrtnog.

Naime, Mirko M. (66) nožem je napao Jova S. (75) na zajedničkoj terasi, na koju je, prema rečima komšija ubijeni pobegao kako bi se spasao.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. M. (66) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

„Sve je počelo još ujutru, kada je Jova tražio džogera iz zajedničkog WC-a. Nije imao ključ, a Mirko jeste. Njih dvojica inače nisu bili u dobrim odnosima i često se dešavalo da ne govore“, rekao je za Blic jedan od komšija.

Kako navodi, Mirko nije želeo da da ključ od WC-a, kako bi Jova uzeo briska, a čitava njihova svađa je kulminirala time da Jova pozove policiju.

„Uveče je Mirko sedeo kod komšija, pio je alkohol, a nije tačno da su njih dvojica zajedno pili na terasi“, navodi ovaj komšija.

Prema njegovim rečima, sitne uvrede i provokacije su se nastavile tokom večeri, da bi negde blizu 20.00 časova došlo do fizičkog obračuna kod stepenica na prvom spratu, na kom su obojica stanovali.

„Prvo su se tukli kod stepenica, tačnije Mirko je udarao Jovu, a on je krenuo da beži prema terasi. Verovatno se nadao da će uspeti da pobegne ili da će Mirko odustati. Kako sam ja čuo, tu na terasi ga je napao nožem – a video sam da je Hitna pomoć stigla jako brzo“, navodi za „Blic“ komšija ubijenog i njegovog napadača.

On dodaje da obojica u toj zgradi žive više od 30 godina i da su obojica živeli sami.

„Mirko je često bio pijan, ponekad je dolazila i policija, ali ne znam zbog čega su ga tada privodili. Sa Jovom najčešće nije govorio, a kada jeste, svađali su se oko sitnih stvari“, zaključuje.

Da je Hitna pomoć bila gotovo odmah na licu mesta, potvrdio je za „Blic“ i portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj. On je rekao da je poziv primljen u 20.05 časova, te da je na licu mesta urađena inicijalna reanimacija da bi odmah potom Jovo S. bio prevežen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. Nakon napora lekara u KC Vojvodine, povređeni je preminuo.

Kako nezvanično saznaje „Blic“, Mirko M. je od ranije poznat policiji jer je imao nekoliko krivičnih i prekršajnih prijava.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h