Connect with us

Hronika

RAZREDNA DEČAKA IZ PANČEVA POTREŠENA: On je najbolji učenik, svi ga volimo

Objavljeno

-

Foto: Damir Dervišagić

O svom učeniku ima samo reči hvale


U potragu za dečakom D. D. (15) bilo je uključeno celo Pančevo i svi koji su ga znali, želeli su samo jedno, da se vrati kući živ i zdrav, pa tako i njegova razredna, Sanja Aranđelović. Kada je potraga tragično okončana, njene reči zvuče još tužnije.

„O njemu mogu da kažem, o Draganu, da je jedan od mojih omiljenih đaka on je najbolji đak u razredu, koji je uvek pokazivao revnost u radu, poslušnost, nikada nije pravio neke probleme, prosto sam šokirana da je nešto tako mogao… Da ode, da ugasi telefon. Od jutros smo u kontaktu sa svim njegovim vršnjacima koji su kontaktirali sa njim, ne znam“, kaže za Kurir njegova razredna Sanja Aranđelović i dodaje da bi želela da Dragan može da čuje da je svima omiljeni drug iz odeljenja.

Dodaje da je Dragan odskakao po samostalnosti i da je čak sam dolazio po knjižicu.

„Volela bih da može negde da me čuje, da me vidi, da zna da je omiljen u razredu da ga volimo da mu dajemo podršku, da dođe , da se vrati i najviše što bih volela da ga vidim ponovo u školskoj klupi. To je jednostavno moja najveća želja, kaže razredna Sanja Aranđelović.

Advertisement

O svom učeniku ima samo reči hvale. „Lepo se ponašao uvek, jednostavno, nikada nije pravio nemir neposlušnost, on je jednostavno kulturno dete, nisam ništa primetila, bili smo otvoreni u razgovoru dosta poverenja je imao u mene i ja u njega, jednostavno dečko je odgovarn za svoje godine, čak možda u preodgovoran, dolazio je sam sebi na roditeljski sastanak na dodelu đačkih knjižica… Tako da negde malo odskače u svojoj samostalnosti, sve što imam da kažem o njemu je najbolje, voli te razredna, ako možeš da me čuješ, javi mi se“, pručila je razredna.

NAJNOVIJA VEST: Od ponoći više neće biti potreban negativan PCR test za ulazak u Srbiju iz Mađarske

Izvor: Espreso

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h