Connect with us

Hronika

RAT KLANOVA POČEO JE UBISTVOM RADOMANA! Izrešetan je za 25 hitaca, glave mu je došao kokain iz Valensije

Objavljeno

-

Goran Radoman, Foto: Dragana Udovičić, Kurir

Ubistvom Radomana 2015. godine otpočeo je rat crnogorskih kriminalnih klanova koji traje i dan-danas


Tri muškarca uhapšena su noćas na Palama u Republici Srpskoj.

Kako navodi ATV, uhapšeni su Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća i svi oni su navodno pripadnici škaljarskog klana.

Sjekloća, drugi uhapšeni škaljarac, sestrić je ubijenog Gorana Radomana, prenosi ATV.

Ubistvom Radomana 2015. godine otpočeo je rat crnogorskih kriminalnih klanova koji traje i dan-danas.

Advertisement

Ovaj muškarac izrešetan je sa 25 metaka iz heklera nakon što je parkirao svoj blindirani BMW podgoričkih tablica. Njegov ubica neprimetno je ušao u podzemnu garažu zgrade.

Rat klanova i dalje traje

Zgrada je pokrivena video-nadzorom, ali je ubica svaku kameru pomerio uvis i došao do lifta gde je čekao Radomana. Tako se žrtva malo posle ponoći pojavila u zgradi. Radoman je parkirao svoj automobil i krenuo ka liftu. Kada je otvorio staklena vrata, zaprašili su meci. Ubica je ispalio ceo šaržer i mirno odšetao. Telo ubijenog, 45 minuta posle ponoći, pronašao je stanar zgrade.

Da je Radoman ubijen zbog sukoba oko narkotika, bilo je jasno odmah nakon što se likvidacija dogodila, jer su ga mesecima pred ubistvo pratile brojne svetske bezbednosne službe zbog sumnje da krijumčari kokain iz Južne Amerike u Evropu, kao vlasnik pomorske transportne kompanije.

Ipak, glave mu je došao kokain iz Valensije, tačnije 300 kilograma kokaina, koji je krajem 2014. godine nestao iz stana u ovom gradu. Crnogorski kriminalci upravo su Radomana označili kao odgovornog za nestanak droge, te ga ubijaju tri meseca kasnije. Njegovim ubistvom započet je rat škaljarskog i kavačkog klana, koji ni dan-danas ne prestaje.

Advertisement

Osoba koja je likvidirala Radomana nikada nije nađena.

Izvor: Espreso

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h