Connect with us

Hronika

PROVOKACIJOM GAĐALI PRAVO U CENTAR: Poslušajte šifrovanu poruku koja je upućena Velji i ekipi preko radija (VIDEO)

Objavljeno

-

Foto: Zorana Jevtić

Nekoliko dana nakon hapšenja Velje i njegove ekipe, emitovana je pesma koja je zbog poruke podigla veliku prašinu.


Na jednoj radio stanici koja se čuje širom Srbije, pa i u beogradskom Okružnom zatvoru, a gde se puštaju „želje i pozdravi“ i naručuju pesme, nedavno je emitovana pesma koja je podigla veliku prašinu.

Sve se dešava nakon hapšenja Veljka Belivuka, Marka Miljkovića Mareta i još dvadesetak njihovih saradnika, koji su osumnjičeni za najteža krivična dela, među kojima su ubistva, otmice, zločinačko udruživanje, trgovina narkoticima, ilegalno posedovanje oružja.

Svi uhapšeni su članovi ekipe Velje Nevolje i njegove navijačke grupe „Principi“ koje podržavaju Partizan.

Nekoliko dana posle velike policijske akcije, emitovana je pesma sa ovim stihovima: „Nevolja, nevolju privlači, isti smo, isti igrači, sudbina to je znaš li, znaš li, pa smo se našli…“.

Možda bi to i prošlo nezapaženo, da potom voditeljka nije izgovorila još jednu rečenicu: „pozdravna poruka od Cigana iz cele Srbije za Grobare“.

Da li je u pitanju ruganje ili je neko posla šifrovanu poruku uhapšenima, ostaje da se vidi. Inače, ovo ne bi bio prvi put da članovi kriminalne grupe komuniciraju preko radija ili televizije, koje koriste kao „kurire“ za prenošenje svojih šifrovanih poruka.


NEZAPAMĆENI MASAKR U BEOGRADU: Ovo je policajac koji je vršio uviđaj u stanu gde je Belivukov otac razneo porodicu!


Izvor: Mondo

Hronika

HOROR, UBIO KOMŠIJU ZBOG DŽOGERA ZA WC: Otkriveni stravični detalji zločina u Novom Sadu

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Instagram/192_rs


Naime, Mirko M. (66) nožem je napao Jova S. (75) na zajedničkoj terasi


Svađa komšija koja se protekle noći završila ubistvom jednog od njih u Ljermontovoj ulici na novosadskoj Grbavici, počela je još u ranim jutarnjim časovima, da bi uveče iz fizičkog obračuna došla do najgoreg ishoda – smrtnog.

Naime, Mirko M. (66) nožem je napao Jova S. (75) na zajedničkoj terasi, na koju je, prema rečima komšija ubijeni pobegao kako bi se spasao.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. M. (66) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

„Sve je počelo još ujutru, kada je Jova tražio džogera iz zajedničkog WC-a. Nije imao ključ, a Mirko jeste. Njih dvojica inače nisu bili u dobrim odnosima i često se dešavalo da ne govore“, rekao je za Blic jedan od komšija.

Kako navodi, Mirko nije želeo da da ključ od WC-a, kako bi Jova uzeo briska, a čitava njihova svađa je kulminirala time da Jova pozove policiju.

„Uveče je Mirko sedeo kod komšija, pio je alkohol, a nije tačno da su njih dvojica zajedno pili na terasi“, navodi ovaj komšija.

Prema njegovim rečima, sitne uvrede i provokacije su se nastavile tokom večeri, da bi negde blizu 20.00 časova došlo do fizičkog obračuna kod stepenica na prvom spratu, na kom su obojica stanovali.

„Prvo su se tukli kod stepenica, tačnije Mirko je udarao Jovu, a on je krenuo da beži prema terasi. Verovatno se nadao da će uspeti da pobegne ili da će Mirko odustati. Kako sam ja čuo, tu na terasi ga je napao nožem – a video sam da je Hitna pomoć stigla jako brzo“, navodi za „Blic“ komšija ubijenog i njegovog napadača.

On dodaje da obojica u toj zgradi žive više od 30 godina i da su obojica živeli sami.

„Mirko je često bio pijan, ponekad je dolazila i policija, ali ne znam zbog čega su ga tada privodili. Sa Jovom najčešće nije govorio, a kada jeste, svađali su se oko sitnih stvari“, zaključuje.

Da je Hitna pomoć bila gotovo odmah na licu mesta, potvrdio je za „Blic“ i portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj. On je rekao da je poziv primljen u 20.05 časova, te da je na licu mesta urađena inicijalna reanimacija da bi odmah potom Jovo S. bio prevežen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. Nakon napora lekara u KC Vojvodine, povređeni je preminuo.

Kako nezvanično saznaje „Blic“, Mirko M. je od ranije poznat policiji jer je imao nekoliko krivičnih i prekršajnih prijava.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h