Connect with us

Politika

Vučić sa Ramom: Ponosan na „Beograd na vodi“ i prijateljstvo sa Albanijom koje smo uspostavili u poslednjih nekoliko godina (FOTO)

Objavljeno

-


Predsednik Srbije se oglasio na Instagramu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa Edijem Ramom, premijerom Albanije.

– Ponosan na „Beograd na vodi“ i prijateljstvo sa Albanijom koje smo uspostavili u poslednjih nekoliko godina, naveo je Vučić.

Advertisement

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da narodi sa Balkana treba da veruju u sebe i svoje potencijale, što pokazuje i najbolja ideja Otvorenog Balkana koju su stvorila tri naroda i koja je samo njihova.

– Nismo najbolji u svemu, ali nismo ni najgori, a ako radimo zajedno mozemo da budemo motor razvoja u Evropi, rekao je Vučić na zajedničkoj konferenicji za medije posle Samita u Beogradu.

Politika

Sramota opozicije u Bačkoj Palanci: Brutalno izviždana sestra tragično preminulog dečaka (FOTO/VIDEO)

Objavljeno

-

Foto: NS Uživo

Skupu su prisustvovali i opozicionari iz Beograda poput Zorana Lutovca i Zdravka Ponoša

Danas je u Bačkoj Palanci održan skup dela opozicije povodom nedavne tragične smrti Aleksandra Mijaljkovića.

Na skupu se prisutnima obratila i rođena sestra tragično preminulog dečaka, Zorana Mijaljković, koja je ovom prilikom pročitala potresno pismo svoje majke.

U pismu je majka dečaka, Ivana Mijaljković apelovala u ime porodice na sve građane, novinare i političke činioce da se tragičan slučaj koji je zadesio porodicu Mijaljković ne koristi u političke svrhe i dnevna politička prepucavanja.

Međutim, delu opozicije očigledno ništa nije sveto, pa su prostačkim dobacivanjem i salvom zvižduka dočekali reči sestre preminulog dečaka. Ovom prilikom su opozicionari dobacivali da je pismo majke sastavio predsednik opštine Branislav Šušnica.

Advertisement

Takođe, prisutnima su se obratili i Miroslav Tubaković iz stranke Zdravka Ponoša koji je u
jedno i komšija porodice Mijaljković.

Foto: NS Uživo

Svojih pet minuta slave u ovoj tragediji su dočekali i Dragan Petrović koji je promenio nekoliko političkih stranaka, kao i Željko Pejčić, koji je tvrdio da je dobio otkaz u JKP Komunalprojekt, iako je dokazano da je to netačna informacija.

Skupu su prisustvovali i opozicionari iz Beograda poput Zorana Lutovca i Zdravka Ponoša.

Advertisement

Još jednom apelujemo, na sve učesnike u društvenom i političkom životu da ne zloupotrebljavaju jednu strašnu tragediju zarad prikupljanja jeftinih političkih poena.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h