Connect with us

Društvo

POČINJE DRUGOPOLUFINALNO VEČE PESME ZA EVROVIZIJU! Konstrakta nastupa TREĆA po redu!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen Euvision

Srpska predstavnica Konstrakta nastupa večeras pod rednim brojem tri


U dvorani „Pala olimpiko“ u Torinu, večeras je počelo drugo polufinalno veče 66. „Evrosonga“, a za plasman u finale boriće se predstavnici 18 zemalja.

Srpska predstavnica Konstrakta nastupa večeras pod rednim brojem tri, sa numerom In corpore sano, a osim naše zemlje, takmiče se još i Finska, Izrael, Azerbejdžan, Gruzija, Malta, San Marino, Australija, Kipar, Irska, Severna Makedonija, Estonija, Rumunija, Poljska, Crna Gora, Belgija, Švedska i Češka.

U veliko finale u subotu može samo 10 zemalja, a Konstrakta i njen tim ističu da je odgovornost velika, da se trude da budu koncentrisani i obave svoj deo posla kako treba, jer je na „Pesmi Evrovizije“ suština da svako uradi svoj deo posla najbolje moguće, da bi u celini dobili izvanredan rezultat.

foto: Printscreen Eurovision

Izvor: Espreso

Društvo

ŽELITE DA SE KUPATE U ADI CIGANLIJI? Posle ovoga ćete DOBRO RAZMISLITI da li je TO PAMETNA IDEJA!

Objavljeno

-

Ada Ciganlija, Foto: Emilija Jovanović


JP Ada Ciganlija apeluju na građane da ne ulaze u Savsko jezero dok zvanično ne počne sezona i dok ne budu na raspolaganju spasilačke ekipe


Visoke temperature u maju izmamile su sugrađane i na Adu Ciganliju, pa su tako već zabeleži prvi kupači ove godine.

Ipak, iz JP Ada Ciganlija apeluju na građane da ne ulaze u Savsko jezero dok zvanično ne počne sezona i dok ne budu na raspolaganju spasilačke ekipe.

Otvaranje sezone na Adi Ciganliji očekuje se polovinom juna, a tačan dan zavisi od temperature vode, odnosno minimalna temperatura vode treba da bude 22 stepena Celzijusa.

Navodi se da je kvalitet vode na zavidnom nivou i da će se tokom cele kupališne sezone kontrolisati.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h