Connect with us

Hronika

OGLASILA SE CRNOGORSKA POLICIJA POVODOM ZVICERA: Evo sta je REČENO

Objavljeno

-

Radoje Zvicer, Foto: detective-info.com.ua/Kurir

Crnogorski organi bezbednosti i dalje nemaju zvanične podatke o informaciji da je u Panami ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer, rečeno je Vijestima


Panamski mediji javili su da je ubijen muškarac star između 40 i 45 godina, sa nadimkom „Jai“

U Upravi policije Crne Gore večeras je rečeno da bi o navodnom ranjavanju Radoja Zvicera zvanične potvrde mogle da stignu za dva do tri dana, s „obzirom na sve okolnosti i činjenicu da Zvicer najverovatnije nije boravio u toj zemlji pod svojim imenom“.

Crnogorski organi bezbednosti i dalje nemaju zvanične podatke o informaciji da je u Panami ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer, rečeno je Vijestima.

POGLEDAJ:  DEČACI HARALI PO BAČKOJ PALANCI: Nema šta nisu ukrali

Mediji u Srbiji objavili su da je Zvicer teško ranjen, a pojedini čak i da je ubijen, pozivajući se na istražne organe Srbije.

Crnogorski bezbednosni izvori navode da imaju informacije o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provere jer se prvobitni opisi ne poklapaju sa opisom Zvicera.

Panamski mediji javili su da je ubijen muškarac star između 40 i 45 godina, sa nadimkom „Jai“. Nije jasno da li su slučajevi povezani.

Zvicer se smatra jednim od vođa kotorskog klana, koji je funkcionisao na međunarodnom planu.

POGLEDAJ:  MILOŠEVIĆ JE PRE 20 GODINA PREDVIĐAO SUDBINU CRNE GORE: I to dok mu se KUVALO HAPŠENJE!

Za njim je, nakon objavljivanja podataka Evropola, raspisana poternica u kojoj je identifikovan kao lice koje ima direktne veze sa pripadnicima tajne i javne policije i u vezi sa švercom droge, švercom, nedozvoljenim posedovanjem oružja…

U spisima Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) navodi se da su uhapšeni tajni agent Petar Lazović (32) i policajac Ljubo Milović (39) pratili pripadnike škaljarskog kriminalnog klana koje je stavio na listu da biti ubijen po njegovom naređenju.

Portal Libertas objavio je transkripte njihove međusobne komunikacije o švercu droge, cigaretama, uticaju na državne službenike…

Viši sud u Podgorici tada je naložio raspisivanje poternica za Zvicerom i policajcem Ljubom Milovićem, kao i za njihovim saradnicima Radojem Živkovićem, Nikolom Spasojevićem, Milanom Vujotićem i Duškom Roganovićem.

POGLEDAJ:  PREDSEDNIK VUČIĆ ISPRED PALATE SRBIJE: Prisustvuje primopredaji vozila za prevoz vakcina

Deo te ekipe nedavno je uhapšen u Turskoj, nakon likvidacije Jovana Vukotića, vođe rivalskog kriminalnog klana.

U predmetu koji je ranije utvrdilo lokalno Specijalno tužilaštvo, Zvicer i Mila Vujotić označeni su kao vođe kriminalne grupe koja je planirala da ubije tog Kotorana dok je bio u Istražnom zatvoru u Spuškoj. Za članove su imenovali Slobodana Kašćelana, Dragana Kneževića, Gorana Vukčevića, Igora Terzića, Danila Bakića, Stevana Kraljevića, Radovana Mujovića, Vladana Lučića, Filipa Kneževića i Ratka Živkovića.

Hronika

MAKLJAŽA U GRADSKOM AUTOBUSU: Muškarci se SUKOBILI na liniji 72, a zatim je uleteo JOŠ JEDAN MLADIĆ (VIDEO)

Objavljeno

-

Tuča u GSP autobusu, Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MOJ BEOGRAD REZERVA

Razlog okršaja nije poznat

U GSP autobusu na liniji 72, koja saobraća na relaciji Zeleni venac – aerodrom „Nikola Tesla“, večeras je došlo do tuče.

Na ulazu u Pariske komune na Novom Beogradu fizički su se sukobila dvojica muškaraca.

Razlog okršaja nije poznat.

Sudeći prema snimku, zaraćene strane je razdvojio jedan krupni mladić.

POGLEDAJ:  Vreme kao stvoreno za uživanje: Danas sunčano i toplo - prave letnje temperature!
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h