Connect with us

Vesti

Objavljen spisak izabranih popisivača za rad na popisu stanovništva

Objavljeno

-

Republički zavod za statistiku (RZS) objavio je konačan spisak izabranih popisivača za rad na predstojećem popisu, a popisivači su dužni da danas do 16 časova na linku objavljenom na sajtu RZS unesu dodatne podatke, neophodne za izradu ugovora o angažovanju.

Popis stanovništva, domaćinstava i stanova obaviće se od 1. do 31. oktobra, a kako je ranije najavljeno iz Zavoda, preliminarni rezultati će biti objavljeni 30. novembra, a konačni između aprila 2023. i kraja maja 2024. godine.

POGLEDAJ:  UŠTEDITE VEĆE PARE BEZ MNOGO MUKE: Ovo su TRIKOVI iskusnih ljudi koji nikada nemaju PRAZNE DŽEPOVE!

(Tanjug)

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Vesti

Mediji: Tužilaštvo pokrenulo istragu zbog napada na urednika Informera

Objavljeno

-

Objavio

 Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu povodom današnjeg napada na urednika dnevnika Informer, Dragan J. Vučićevića, preneli su mediji.

Po navodima portala Informer, tužilaštvo je uputilo zahtev Policijskoj stanici Stari grad da se „obavi razgovor“ sa Vučićevićem kao i sa osobama koje su ga napale.

Tužilaštvo je zatražilo i da se pribave snimci nadzornih kamera sa mesta incidenta.

POGLEDAJ:  HOROR: Posvađao se sa ženom, kada je otišla od kuće silovao je gošću i tu nije stao!

Više stotina aktivista i gradjana okupilo se ranije danas ispred redakcije dnevnog lista Informer u centru Beograda na protestu zbog objavljivanja intervjua u tom dnevniku sa višestruko osudjivanim silovateljem Igorom Miloševićem.

Aktivisti i gradjani prvobitno su blokirali saobraćaj u ulici Terazije, a zatim prešli u prolaz koji vodi od Čumićevog sokačeta do te ulice, gde se nalazi ulaz u redakciju tog lista, koji su gadjali jajima.

POGLEDAJ:  AKO ODGOVORITE NA OVU PORUKU NA FEJSBUKU, NE PIŠE VAM SE DOBRO: Žena ostala bez KUĆE! Stručnjaci SVE OBJASNILI!

Urednika tog lista Dragana J. Vučićevića, jedna aktivistkinja je polila vodom i šutnula u Čumićevom sokačetu, kada je dolazio u redakciju, nakon čega su ga ispred redakcije dočekali aktivisti i gradjani koji su mu dobacivali.

(Beta)

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy