Connect with us

Politika

NIŠTA NIJE URAĐENO PROTIVZAKONITO: Predsednik Vučić o nabavci za registar plata

Objavljeno

-

Aleksandar Vučić, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ovaj posao pripao je “Telekomu” i “Vajrles mediji” Igora Žeželja, a Vučić je rekao da je javna nabavka urađena po svim procedurama


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je javna nabavka za izradu Centralnog informacionog sistem za obračun zarada u javnom sektoru bila potpuno transparentna i u skladu sa svim procedurama.

Ovaj posao pripao je “Telekomu” i “Vajrles mediji” Igora Žeželja, a Vučić je rekao da je javna nabavka urađena po svim procedurama.

– Oni su dali najbolju ponudu, a taj sistem biće jako značajan za Ministarstvo finansija – poručio je Vučić. – Ništa nije urađeno protivzakonito i nemam problem ako mi bilo ko dokaže da je drugačije da ministar Siniša Mali bude ne samo smenjen, već i krivično gonjen. Nisam ulazio detaljno u papire, jer imam apsolutno poverenje u Malog. Alergičan sam na bogaćenje na vlasti preko grbače naroda, kao što su radili predstavnici bivše vlasti koji su razarali “Telekom” i državnu imovinu u interesu privatnih firmi.

Izvor: Espreso

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika

Sramota opozicije u Bačkoj Palanci: Brutalno izviždana sestra tragično preminulog dečaka (FOTO/VIDEO)

Objavljeno

-

Foto: NS Uživo

Skupu su prisustvovali i opozicionari iz Beograda poput Zorana Lutovca i Zdravka Ponoša

Danas je u Bačkoj Palanci održan skup dela opozicije povodom nedavne tragične smrti Aleksandra Mijaljkovića.

Na skupu se prisutnima obratila i rođena sestra tragično preminulog dečaka, Zorana Mijaljković, koja je ovom prilikom pročitala potresno pismo svoje majke.

U pismu je majka dečaka, Ivana Mijaljković apelovala u ime porodice na sve građane, novinare i političke činioce da se tragičan slučaj koji je zadesio porodicu Mijaljković ne koristi u političke svrhe i dnevna politička prepucavanja.

Međutim, delu opozicije očigledno ništa nije sveto, pa su prostačkim dobacivanjem i salvom zvižduka dočekali reči sestre preminulog dečaka. Ovom prilikom su opozicionari dobacivali da je pismo majke sastavio predsednik opštine Branislav Šušnica.

Advertisement

Takođe, prisutnima su se obratili i Miroslav Tubaković iz stranke Zdravka Ponoša koji je u
jedno i komšija porodice Mijaljković.

Foto: NS Uživo

Svojih pet minuta slave u ovoj tragediji su dočekali i Dragan Petrović koji je promenio nekoliko političkih stranaka, kao i Željko Pejčić, koji je tvrdio da je dobio otkaz u JKP Komunalprojekt, iako je dokazano da je to netačna informacija.

Skupu su prisustvovali i opozicionari iz Beograda poput Zorana Lutovca i Zdravka Ponoša.

Advertisement

Još jednom apelujemo, na sve učesnike u društvenom i političkom životu da ne zloupotrebljavaju jednu strašnu tragediju zarad prikupljanja jeftinih političkih poena.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h