Connect with us

Društvo

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka prasnula u smeh, jedva nastavila emisiju (VIDEO)

Objavljeno

-

Voditeljka i Marko Selaković, Foto: Printscreen/Facebook/Marko Selaković

Iako je pokušavala, voditeljka nekoliko minuta nije uspela da se smiri i nastavi program


Šef kancelarije Privredne komore Srbije u Dubaiju Marko Selaković neće zaboraviti svoje uživo uključenje na radio-televiziji „Studio B“, kada je imao nesvakidašnju situaciju, koju je čak podelio i na svom fejsbuk profilu.

On je tokom uključenja pričao kako će u ponedeljak u Dubaiju biti održana velika investiciona konferencija, ali su u tom krenutku svu pažnju privukle njegove dve mačke, koje su prvo počele da proizvode preteće zvuke, a potom se u pozadini i potukle.

Voditeljka programa Sanja Lubardić nije mogla da ostane imuna na ovu scenu, te je počela da se smeje. Šef kancelarije privredne komore pokušao je da se vrati priči o ozbiljnim temama, ali mu nije pošlo za rukom.

„Dvadeset godina sam u poslu, ali ovako nešto nisam video u životu“, rekao je Marko kroz smeh, dok je voditeljka dodala da su joj od smega krenule suze na oči.

„Evo suze su mi krenule. Ne moraju reklame, samo šminkerka da siđe da me sanira“, poručila je voditeljka Sanja.

Pogledajte snimak:

Izvor: Espreso

Društvo

AMSS IZDAO UPOZORENJE VOZAČIMA: Savetuje se poseban oprez na planinama

Objavljeno

-

Sneg, Foto: RINA


Od petlje Orlovača do tunela Lipak saobraćaj će se odvijati dvosmerno, biće preusmeren sa leve kolovozne trake na desnu u smeru ka Dobanovcima)


Zimski uslovi vožnje očekuju vozače pre svega na putevima u planinskim predelima, upozorava Automoto savez Srbije u najnovijem izveštaju o stanju na putevima i graničnim prelazima.

AMSS navodi da u večernjim satima treba računati na niske temperature i poledicu, zbog čega će i uslovi za vožnju biti zahtevniji.

Kad je reč graničnim prelazima, prema poslednjim informacijama Uprave graničke policije teretna vozila čekaju tri sata Batrovcima, dva na Preševu i Šidu, sat i po na Horgošu i sat vremena prelazu Sremska Rača.

AMSS upozorava vozače da će do 13. decembra do 17 časova biti izmenjen režim saobraćaja zbog radova na ispitivanju instalirane opreme u tunelu Železnik i to na Obilaznici oko Beograda i to tako što će od petlje Ostružnica do petlje Orlovača biti zatvorena preticajna traka na desnoj kolovoznoj traci, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom u smeru ka Bubanj Potoku)

Od petlje Orlovača do tunela Lipak saobraćaj će se odvijati dvosmerno, biće preusmeren sa leve kolovozne trake na desnu u smeru ka Dobanovcima).

U noći između 8. i 9. decembra u periodu od 22 do 3 časa, izvodiće se radovi na demontaži državnih zastavica na delu državnog puta od petlje Autokomanda do petlje Aerodrom, u smeru ka Šidu. Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati u voznoj i zaustavnoj traci.

Izmenjen je režima saobraćaja na deonici petlja Žednik – petlja Bačka Topola zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake u smeru Subotica – Novi Sad, a saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu preusmeren je u preticajnu traku suprotnog smera i odvija se dvosmerno.

AMSS podseća da je od juče od podne u saobraćaj puštena deonica Granični prelaz Horgoš – Novi Sad (desna kolovozna traka. Na toj deonici ograničenje brzine u zimskom periodu biće 100 km/h, zbog nedovršenih radova koji će se nastaviti nakon završetka zimske službe koja traje do 31. marta naredne godine ili ranije ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h