Connect with us

Hronika

NESTALA ANA BOGDAN (31): U Vrčinu viđena poslednji put

Objavljeno

-

Foto: Nestalisrbija.rs

Osnivač Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić, podelio je ovu objavu na „Tviter“


Na internet stranici „Registra nestalih lica“ objavljen je apel građanima ukoliko imaju informacije o 31-godišnjoj Ani Bogdan, kojoj se od jutros gubi svaki trag.

Kako se navodi, ona je visoka je 185 cm, crne boje kose i očiju, a poslednji put je viđena danas u Vrčinu.

Prema navodima sa „Registra“, u trenutku nestanka na sebi je imala sivi mantil, roze porodiljsku spavaćicu, crne helanke i crne patike.

Osnivač Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić, podelio je ovu objavu na „Tviter“ profilu i apelovao na ljude da pomognu porodici ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku Ane Bogdan.

– Molim vas podelite objavu. Ova divna žena je jutros nestala pod nerazjašnjenim okolnostima. Ukoliko imate bilo kakvu informaciju obavestite policiju i pomozite porodici – stoji u objavi Igora Jurića.

Izvor: Espreso

Hronika

ZAJEDNO S MONASIMA KRČIO KOROV PA NASTRADAO U POŽARU: Novi detalji tragedije u blizini manastira na FRUŠKOJ GORI

Objavljeno

-

Objavio

Ilustracija, Foto: Kurir/T.I.


Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao od posledica požara


Dragomir P. (64) iz Majdanpeka, koji je boravio u Staroj Binguli, nastradao je u četvrtak oko 14.30 časova, u blizini manastira Kuveždin na Fruškoj gori, kada je sa monasima krčio korov iznad manastira, usled čega je došlo do požara.

Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao posledica požara.

Kako se navodi, ćerka nastradalog čoveka je bila na lečenju u manastiru Kuveždin, dok je on često priskakao u pomoć manastirskom monaštvu.

– Krčili su šiblje iznad manastira, gde su odlučili da je bolje da se zapali taj korov, nego pokupi. Da li zbog visokih spoljnih temperatura, vatra je počela da se širi, a kada su videli da postoji opasnost da neko nastrada, monasi su ga pozivali da se skloni. Čovek nije to učinio već je nastavio da se bori sa vatrenom stihijom, u kojoj je nažalost preminuo – priča izvor iz policije.

Pored policije i protivpožarnog inspektora, na lice mesta izašao je i mrtvozornik, a Dragomirovo telo preuzela je pogrebna služba.

Vatrogasne jedinice Sremske Mitrovice, po prijemu poziva izašle su na teren sa dva vozila, kako bi što pre zaustavili vatrenu stihiju koja je po njihovom dolasku već bila lokalizovana.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h