Connect with us

Vesti

Naslovne strane za petak, 23. septembar 2022. godine

Objavljeno

-

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 23. septembra najviše pišu o govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini UN i situaciji u Rusiji, posle odluke o delimičmoj mobilizaciji.

POLITIKA – „Kosmet nije partijsko već državno pitanje“, kaže predsednik Odbora skupštine Srbije za spoljne poslove i potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović. „Ukida se zabrana uslovnog otpusta za doživotni zatvor“, saznaje list.
ALO- List pod naslovom „Alal vera, predsedniče“ piše o Vučićevom govoru u UN.

oglas
POGLEDAJ:  HOROR U BAČKOJ PALANCI: Dečak NOŽEM nasrnuo na VRŠNJAKA?

BLIC – List je objavio svoj stav o odnosu Srbije prema Rusije u kontekstu njene invazije na Ukrajinu u tekstu pod naslovom „Srpske sankcije Putinu odmah“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vučić postavio ogledalo pred zapadne silnike“, o govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini UN. „Suša i mraz ‘uzavreli’ cenu kafe“, o poskupljenju kafe.

DANAS – „Kosovsko pitanje u senci i Putinovih pretnji“, o govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i efektima sednice Generalne skupštine UN. „Srpsko društvo ima veoma malo vremena da stane da pravu stranu istorije“, kaže umetnički direktro BITEF-a Ivan Medenica.

POGLEDAJ:  NESTALA DEVOJČICA (13) U KIKINDI: Ukoliko je vidite, kontaktirajte policiju!

INFORMER- List o govoru u UN: „Vučić rasturio licemere“. List najavljuje da se sprema veliki rat: „U Rusiji masovan odziv na mobilizaciju“.

KURIR – List piše da je Vučić održao „hrabar govor“ u pravo vreme i na pravom mestu. O razmeni zarobljenika „Rusi dali 215 zarobljenika za Putinovog kuma i 54 vojnika“.

NOVA – „Rusi beže u Srbiju, Tursku, Jermeniju, Finsku i Dubai“ – o posledicama odluke ruskog predednika Vladimir Putina o delimičnoj mobilizaciji. „Vučićev propust je što je prećutao pretnje Putina“, list piše o utiscima posle obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u UN.

POGLEDAJ:  ZAŠTITNIK GRAĐANA POKRENUO POSTUPAK ZBOG ZLOČINA U ČAČKU! Proverava ispravnost rada 2 ministarstva, ko je zakazao?

SRPSKI TELEGRAF – Uz vest o govoru predsednika Srbije list piše da „Vučića čeka pet krugova pakla“. O razmeni zarobljenika izmedju Rusije i Ukrajine „Putin za kuma dao 215 ‘azovaca’“.

(Beta)

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Hronika

DETALJI TRAGEDIJE U BAČKOM PETROVCU: Otac odveo starijeg SINA kod LEKARA, mlađi se UGUŠIO u kući?

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Nemanja Nikolić

Mališan je pronađen u besvesnom stanju, a preminuo je u Dečijoj bolnici u Novom Sadu


Dete (2) koje je stradalo danas u požaru u Bačkom Petrovcu živelo je samo sa ocem koji je u trenutku tragedije bio sa starijim detetom kod lekara!

oglas

Podsetimo, mališan je stradao oko 11 sati kada se navodno zapalila šerpa na šporetu. Mališan je pronađen u besvesnom stanju, a preminuo je u Dečijoj bolnici u Novom Sadu.

POGLEDAJ:  NESTALA DEVOJČICA (13) U KIKINDI: Ukoliko je vidite, kontaktirajte policiju!

– Otac dečaka otišao je po starije dete koje je bilo na maratonu i koje se tamo povredilo. Produžio je sa njim kod lekara, a tetki koja mu je inače pomagala oko dece, rekao je da ide kod njega kući da obiđe mlađeg sina – priča izvor

– Kada je žena ušla našla je onesvešćeno dete i kuću u plamenu. Ona je odmah pozvala lekare, ali i dečakvog oca.

POGLEDAJ:  JEDNOG SU UDARALI PO GLAVI, VRATU I NOSU UZ CEPANJE ODEĆE: Napadnuti kontrolori na liniji 77!

Prema prvim rezultatima, na šporetu je ostalo nešto da se kuva. Telo deteta je odneto na obdukciju u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu gde će se utvrditi tačan uzrok smrti

Izvor : Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy