Connect with us

Politika

„NAŠLI SMO NOVO NALAZIŠTE ZLATA, ALI SAMO JEDNA OSOBA I JA ZNAMO LOKACIJU“: Vučić progovorio o pronalasku!

Objavljeno

-

Aleksandar Vučić, Foto: Nemanja Nikolić

Ne pokušavajte da saznate dok ne počnemo da radimo svoj posao, jer kad se sazna, sledi skok cena po 10 i 50 puta


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je juče uveče da je u Srbiji pronađena još jedna lokacija sa zlatom, na kojoj ga ima mnogo više nego u Žagubici.

Podsećamo, na lokalitetu Čoka Rakita u opštini Žagubica, tri kilometra jugoistočno od Projekta zlata Timok, pronađeno je bogato ležište zlata, čije su preliminarno određene dimenzije 500x 250x 80 metara.

– To je jedan od prvih sto najvećih nalazišta zlata u celom svetu, a možda i boljih nego u celom svetu – rekao je predsednik i dodao da „ne može da precizira gde se to mesto nalazi, jer bi se svi tamo sjatili“.

On je dodao da tačnu lokaciju znaju samo on i još jedna osoba.

Advertisement

– Ne pokušavajte da saznate dok ne počnemo da radimo svoj posao, jer kad se sazna, sledi skok cena po 10 i 50 puta – poručio je Vučić i izrazio žaljenje što je Srbija propustila priliku da iskoristi nalazišta litijuma.

Dodao je da će svi raditi „najbolje što mogu bez obzira na to što nas čega teška godina“, posebno jun, jul, avgust i septembar.

Izvor: Espreso

Politika

Novi poslanik Uglješa Grgur položio zakletvu

Objavljeno

-

Foto: KurirTV

U Skupštini Srbije potvrđen je mandat poslaniku Uglješi Grguru izabranom sa liste „Ivica Dačić-premijer Srbije“.


Ugoješa Grgur je na poslaničkom mestu zamenio poslanika SPS-a Zvonimira Stevića koji je podneo ostavku, nakon što su mediji objavili da je na sednici o Kosovu gledao pornografski sadržaj na telefonu.

Novi poslanik položio je zaklevu, kako bi mogao da učestvuje u radu i glasanju.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h