Connect with us

Vesti

Mitrović: Dimničari imaju više od 100 intervencija dnevno

Objavljeno

-

BEOGRAD – Dimničari pred početak grejne sezone dnevno imaju više od sto interevencija, potrebe su još veće, a Nenad Mitrović iz KM „EKO-DIM“ kaže da se ova sezona razlikuje od prethodnih jer je povećan obim posla zbog krize s energentima u svetu.

„Oni koji su koristili daljinski režim grejanja sada razmišljaju šta ako ne bude struje, šta ako nema gasa i razmišljaju da i oni pređu na individualna ložišta – smederevce, korlove i u kakvom su stanju dimnjaci”, objašnjava Mitrović za Tanjug.

oglas
POGLEDAJ:  DELOVI NOVOG SADA SUTRA BEZ TOPLE POTROŠNE VODE: Ovo je spisak

Kaže i da su dimnjaci u zgradama u kojima je daljinski sistem grejanja zapušteni, da decenijama nisu čišćeni i da je pitanje u kakvom su stanju, te je i zbog toga obim posla povećan.

“Na dnevnom nivou imamo oko 100 interevncija, to je oni što mi možemo da iznesemo, ali potreba je i veća od toga, jer su ljudi kod nas navikli da u zadnji čas rešavaju sve probleme”, rekao je Mitrović i dodao da je pravo vreme za čišćenje dimnjaka kraj grejne sezone u kasno proleće ili u leto pred početak sezone. Tada su dimničari rasterećeni i mogu da odgovore na sve pozive, dodaje Mitrović.

POGLEDAJ:  DEVOJKA UKRALA 8 MILIONA EVRA IZ KOMPANIJE U KOJOJ JE RADILA: Prijatelji su u šoku, potraga za njom još traje!

Navodi i da se građani najčešće greju na pelet ili na drva, da je to je ono što dimničari zatiču u individualnim objektima, a da su to ređe gas i drugi energenti.

(Tanjug)

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Vesti

U Irigu danas organizovana Fruškogorska vinska šetnja

Objavljeno

-

U Irigu je danas organizovana Fruškogorska vinska šetnja – „Fruška Walk +amp; Wine“ kao najava velike manifestacije za narednu godinu.

Manifestaciju koja se organizuje s ciljem predstavljanja turističkih potencijala Fruške gore i vinskog turizma, organizovala je Pokrajinska vlada u saradnji sa Turističkom organizacijom Vojvodine, Opštinom Irig i Udruženjem fruškogorskih vinara.

oglas

(Tanjug)

POGLEDAJ:  AKO UĐETE NA GUGL, HAKUJU VAM SVE PODATKE? Kompanija objavila ŠOK saznanja
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy