Connect with us

Vesti

Manojlović (Kreni-Promeni): Nemamo zvaničnu odluku o učešću na izborima

Objavljeno

-

Direktor kampanja pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović izjavio je danas da još nisu doneli zvaničnu odluku o učešću na izborima i da zbog toga ne želi da licitira o idejama da bude kandidat za gradonačelnika Beograda.

Manojlović je za televiziju N1 ocenio da bi bilo „nekorektno“ da o eventualnom učešću na predstojećim lokalnim izborima licitira dok u Skupštini Srbije traju razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima.

„Nemamo zvaničnu odluku oko učešća na izborima i ne bih o tome da licitiram. Uvek jasno iznosim stavove i kad bude momenat, ja ću to i uraditi. Nekorektno bi bilo da licitiramo oko toga, posebno danas dok traju pregovori vlasti i opozicije i gde na kraju krajeva, ne znamo da li će tih izbora biti ili ne“, rekao je direktor pokreta Kreni-Promeni povodom navoda politikologa Bobana Stojanovića da bi opozicija „trebalo da poljubi“ Manojlovića ako se kandiduje na izborima.

Upitan da li to znači da ipak ne isključuje mogućnost da učestvuje na izborima, Manojlović je rekao da ne želi da šalje „dvosmerne signale“ i da bi svaki dalji odgovor na to pitanje predstavljao „licitiranje“.

„Jedina politička poruka koju želim da pošaljem ljudima je da sutra svi dođu na protest ispred Radiotelevizije Srbije“, rekao je Manojlović.

Advertisement

Dodao je da sa političkim strankama nije razgovarao o eventualnoj kandidaturi za gradonačelnika Beograda.

„Niti sam se kome nudio niti su meni šta nudili“, kazao je direktor kampanja pokreta Kreni-Promeni.

(Beta)

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vesti

Gutereš: Ni region ni svet ne mogu sebi priuštiti još ratova

Objavljeno

-

Objavio

Generalni sekretar UN-a Antonio Gutereš (Guterres) izjavio je večeras da ni region ni svet ne mogu više sebi da priušte još ratova, posle iranskog napada na Izrael.

„Ni region ni svet ne mogu sebi priuštiti još ratova“, rekao je Gutereš i pozvao na maksimalnu uzdržanost.

Gutereš je na sednici Saveta bezbednosti UN o napadu Irana na Izrael rekao da je Bliski istok na ivici provalije.

„Bliski istok je na ivici provalije. Ljudi u regionu suočeni su sa stvarnom opasnošću od razornog širenja sukoba. Vreme je za smirivanje napetosti i maksimalnu uzdržanost“, rekao je Gutereš.

Sednica Saveta bezbednosti UN sazvana je posle napada Irana na Izrael tokom protekle noći.

Advertisement

Iran je protekle noći pokrenuo veliki napad dronovima i projektilima, i to je prvi direktan napad na teritoriju Izraela koji je izazvao strah od šireg regionalnog sukoba.

(Beta)

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h