Connect with us

Ekonomija

MALI UPRAVO SAOPŠTIO KADA I KAKO KREĆU PRIJAVE ZA 60. EVRA! Objavio snimak na kome je sve detaljno objašnjeno!

Objavljeno

-

Siniša Mali, Foto: Marina Lopičić

Građani će dobiti dva puta po 30 evra, najpre u maju a zatim i u novembru.


Ministar finansija Srniša Mali objavio je na Instagram profilu video snimak o direktnoj državnoj pomoći građanima Srbije.

– Prijavljivanje građana za meru ekonomske podrške u iznosu od 60 evra počeće 28. aprila ove godine. Prijava će, kao i prošle godine, biti moguća preko portala Uprave za trezor i kol centra. Pravo da se prijave imaju svi punoletni građani, dok penzioneri i primaoci novčane socijalne pomoći biti automatski prijavljeni. Građani će dobiti dva puta po 30 evra, najpre u maju a zatim i u novembru. Prve isplate se očekuju već početkom maja meseca.


KAKO ĆE IZGLEDATI KOVID PASOŠI I MOGU LI DA SE FALSIFIKUJU? Nešto se već zna,ali je GLAVNO PITANJE JOŠ BEZ ODGOVORA


SLUŽIO SAM VOJSKU U LUKAVICI I OD TADA IH VOLIM: Vučić nagradio sebe porcijom sarajevskih ćevapa!


Izvor: Espreso

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ekonomija

NAJNOVIJE SAOPŠTENJE NARODNE BANKE: Tiče se kursa EVRA za danas

Objavljeno

-

Novac, Foto: Profimedia, Stefan Jokić, Zorana Jevtić


Dinar prema evru vredi jednako kao pre mesec dana, 0,2 odsto više nego na početku ove godine i 0,1 odsto više nego godinu dana ranije.

Dinar je danas neznatno promenio vrednost prema evru i zvanični srednji kurs je 117,39966 dinara za evro, saopštila je Narodna banka Srbije. Dinar prema evru vredi jednako kao pre mesec dana, 0,2 odsto više nego na početku ove godine i 0,1 odsto više nego godinu dana ranije.

Najslabija vrednost dinara prema evropskoj valuti bila je 13. aprila kada je za evro bilo potrebno 117,7627 dinara, dok je najveća vrednost dinara preme evru bila 4. jula, kada se evro mogao kupiti za 117,3896 dinara.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h