Connect with us

Vesti

MALA SLATKA ZVERKA ČUVA PETROVARADINSKU TVRĐAVU: Niko ne zna odakle se stvorila, ali voli da pozira

Objavljeno

-


Hrabri autor fotografije joj je prišao prilično blizu


Fotografija lisice na Petrovaradinskoj tvrđavi objavljena je na Instagram profilu NS uživo. Iako joj pogled deluje uplašeno, ona nije pobegla od autora fotografije, koji joj je prilično blizu prišao.

Mada nije uobičajena situacija da se lisica pojavi na tvrđavi, ovaj prizor raznežio je mnoge Novosađane, pa su ispod fotografije pisani uglavnom razneženi komentari.

– Slatkiš, lepotica, kao da je došla da se uslika, divna je..

Iako niko ne zna odakle se stvorila, lija u snegu pomalo deluje i kao čuvar Petrovaradinske tvrđave, a pomalo i kao model za fotkanje.


DOKTOR IZ SREMSKIH KARLOVACA PRIZNAO UBISTVO! Osuđen je, a Srbija nepamti ovako svirep zločin prema roditeljima


Izvor: Espreso

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ekonomija

NAJNOVIJE SAOPŠTENJE NARODNE BANKE: Tiče se kursa EVRA za danas

Objavljeno

-

Novac, Foto: Profimedia, Stefan Jokić, Zorana Jevtić


Dinar prema evru vredi jednako kao pre mesec dana, 0,2 odsto više nego na početku ove godine i 0,1 odsto više nego godinu dana ranije.

Dinar je danas neznatno promenio vrednost prema evru i zvanični srednji kurs je 117,39966 dinara za evro, saopštila je Narodna banka Srbije. Dinar prema evru vredi jednako kao pre mesec dana, 0,2 odsto više nego na početku ove godine i 0,1 odsto više nego godinu dana ranije.

Najslabija vrednost dinara prema evropskoj valuti bila je 13. aprila kada je za evro bilo potrebno 117,7627 dinara, dok je najveća vrednost dinara preme evru bila 4. jula, kada se evro mogao kupiti za 117,3896 dinara.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h