Connect with us

Hronika

KAKO JE ZAISTA PAO BELIVUK? Namerno plasirana lažna informacija, Velja se upecao na smišljenu klopku policije

Objavljeno

-

Foto: Zorana Jevtić

Na ovaj način ga je policija pretekla i uhapsila dok je vozio svoj automobil „smart“ koji je takođe nameravao da uništi


Hapšenje grupe Veljka Belivuka je dugo planirano od stranje policije i BIA. U okviru ove akcije služba je namerno plasirala lažnu informaciju da će se privođenje izvršiti 5. februara. Ta informacija je stigla do Belivuka preko njegovog insajdera iz službe, nezvanično saznaje Politika.

BIA i policija su zapravo akciju pripemale za dan ranije kada je Belivuk verujući informacijama koje je dobio od svog insajdera počeo da radi na uništavanju dokaza.

Na ovaj način ga je policija pretekla i uhapsila dok je vozio svoj automobil „smart“ koji je takođe nameravao da uništi.

Proteklih par dana se dosta govorilo o tome da su insajderi Belivukove grupe zapravo iz policije. Neka imena već izlaze iz okvira spekulacije jer se polako odmotava klupko zaposlenih u državnim institucijama, koji su osumnjičeni da su bili saradnici klana Veljka Belivuka.

Advertisement

Preksinoć su privedena dva policajca od strane pripadnika Sektora unutrašnje kontrole (SUK) zbog pomaganja Belivukovoj grupi nakon hapšenja.

Privedeni su B.V. i P.L. za koga mediji navode da je bivši načelnik Odeljenja za suzbijanje organizovanog krijumčarenja droge, koji je sa te pozicije smenjen pre oko mesec i po dana.

Oni su otkriveni tako što su ih snimili prislušni uređaji koje je BIA postavila u stanu Veljka Belivuka.

Izvor: Espreso

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h