Connect with us

Društvo

JUČE U CENTRU BEOGRADA LUDILO: Ova scena najbolje pokazuje koliko smo se UŽELELI normalnog života

Objavljeno

-

Foto: Kurir

Sinoć su na ulici uglavnom bili mladi i porodice sa decom, a mališanima je najveća zabava slikanje sa Deda Mrazom i pored novogodišnjih ukrasa


Veliki broj Beograđana odlučio je da „reprizu“ dočeka Nove godine provede u šetnji Knez Mihailovom ulicom.

U najpoznatijoj ulici u prestonici atmosfera je bila prilično mirna za 1. januar, mada sudeći po snimcima koji su deljeni na društvenim mrežama nije bilo tako tokom celog dana.

U popodnevnim časovima slučajne prolaznike su uglavnom uveseljavali trubači koji svake godine doprinose novogodišnjem raspoloženju. U jednom trenutku je čak izgledalo kao da imaju svoj novogodišnji koncert, jer je veliki broj Beograđana slavio, pa i zaigrao uz njih.

Sinoć su, kako je javio izveštač Tanjuga, na ulici uglavnom bili mladi i porodice sa decom, a mališanima je najveća zabava slikanje sa Deda Mrazom i pored novogodišnjih ukrasa.

Kafići i restorani u centru Beograda poštuju propisane mere i nisu radili, tako da se umesto muzike uglavnom čuo žagor ljudi.


OVO JE POSLEDNJI PUT DA VAM SE OBRAĆAM… Angela Merkel je RASPLAKALA mnoge Nemce


Izvor: Espreso

Društvo

MUSTAFA (25) UPALIO SVOG STOJADINA NA +40 I ZAPUCAO NA MORE: Nema ko ga ne zna, PUT PREŠAO BEZ STRAHA! (FOTO)

Objavljeno

-

Objavio

Mustafa, Foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/MUSTAFA JUGO


Fotografijama uz Stojadina pohvalio se na Fejsbuku


Mustafa Čobo (25) mladić iz Kaknja, svojim Stojadinom stigao je na hrvatsku obalu. Čobo je poznat po svojoj ljubavi prema starim Zastavama, a vlasnik je i jednog Yugo servisa u Bosni i Hercegovini.

Izgleda da njemu ne smetaju visoke temperature širom Hrvatske. Iako njegov Stojadin nema klimu, na kojoj mnogi ljudi u današnje vrijeme insistiraju tokom vožnje automobilom, Mustafa je seo u svoje vozilo i krenuo na more.

Fotografijama uz Stojadina pohvalio se na Fejsbuku:

“Zastavom po Hrvatskoj. Hvala na prvom susretu u Živogošću. Hvala na lepom druženju. Postoji li iko da me ne poznaje u Hrvatskoj. I da me nije ugostio”, napisao je uz fotografije.

foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/MUSTAFA JUGO

Posetio je Makarsku, Bašku Vodu, Živogošće, a put dug 222 kilometara prešao je, kaže, bez problema i straha.

“Svaki automobil zahteva pažnju i redovno održavanje, pa tako i Stojadin. Uopše ne razmišljam hoće li se pokvariti, samo na Jadranu sam prešao 600 kilometara, ne računajući dolazak iz Kaknja, a tu treba računati i povratak, tako da će sve skupa izaći na preko 1.000 pređenih kilometara”, rekao je on za Hayat.

Podsetimo, Mustafa nije prvi ove godine!

„Skidam kapu gospodinu“, „Alal vera, burazeru, to je podvig, bez klime“, samo su neki od komentara ispod fotografije iz Lefkade, a upućeni su vlasniku jednog stojadina koji je ovim autom stigao u Grčku i privukao ogromno interesovanje na Fejsbuku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h