Connect with us

Hronika

ISPOVEST OCA SLAĐANA KOJI JE STRAVIČNO UBIJEN: Neko je ČARŠAVOM pokušao da ukloni tragove krvi

Objavljeno

-

Foto: Foto: Emilija Jovanovic

Policija je danas obavljala uviđaj u kući u kojoj je Slađan preminuo od posledica mučkog batinanja


Na stepeništu i ulaznim vratima sam video tragove krvi. A kada sam ušao u kupatilo, zatekao sam stravičan prizor. Moj sin je ležao na podu, u lokvi krvi, sa mnogobrojnim povredama po glavi i telu. Videle su se i široke modrice preko grudi i stomaka.

Oko mu je bilo zatvoreno. Glava krvava. Potpuno mu je promenjen lični opis. Svuda je bila krv i razbacane stvari, a u uglu je stajao čaršav natopljen krvlju moga deteta.

Ovako Slobodan Stoiljković, otac Slađana Stoiljkovića (42) iz vlasotinačkog sela Prilepac, opisuje trenutak kada je pronašao sina pretučenog do smrti. U kući Slađanovog ujaka, gde se odvijala prava drama, niko ne živi, ali ju je on često obilazio i ponekad bi tu prespavao. Tako je bilo i tragične noći, nakon što je otišao do prodavnice da kupi cigarete.

– Čuli smo se oko 23 sata i on mi je rekao da će tamo da ostane da spava. Ujutru su mi komšije javile da je i dalje upaljeno svetlo, pa sam odmah otišao tamo. Kada sam ušao, još je davao znake života. Lekari su pokušali da mu pruže pomoć, ali je ubrzo preminuo – priča nam Slobodan i dodaje da bi tragičan ishod mogao da bude izbegnut da je njegovog sina neko našao ranije, jer je u međuvremenu izgubio mnogo krvi.

– Kao da je neko, onim čaršavom, pokušao da ukloni te tragove. Šta se desilo, ne mogu da vam kažem, Samo znam da našeg deteta više nema.

Zbog sumnje da je počinio ovaj zločin, uhapšen je Slađanov komšija S. S. (38). Meštani kažu da su njih dvojica popili po pivo ispred seoske prodavnice, a da su se zatim razišli. Šta se potom dešavalo niko ne zna, ali u selu veruju da je osumnjičeni, u toku noći, došao u kuću u kojoj je Slađan spavao i da ga je tu napao. Motiv brutalnog prebijanja niko ne može ni da nasluti.

Policija je danas obavljala uviđaj u kući u kojoj je Slađan preminuo od posledica mučkog batinanja. Njegovo telo je poslato na obdukciju, da bi se utvrdio tačan uzrok smrti..

Izvor: Espreso

Hronika

KUVALE IH U LONCU, ZALIVALE BETONOM, A TO NIJE NAJGORE:Ove žene su zverski ubijale muževe, a sve se dešava u Srbiji

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Profimedia, Društvene mreže


Na listi žena ubica našle su se Jasmina S., Tereza Perić i Biljana S


Čak tri žene od početka 2022. godine osumnjičene su za brutalna i krajnje nesvakidašnja ubistva svojih muževa u Srbiji. Žene iz Lazarevca, Zrenjanina i Leskovca nakon izvršenih zločina nisu prijavljivale policiji šta se dogodilo, već su na krajnje neuobičajene načine pokušavale da se reše tela svojih emotivnih partnera.

Na listi žena ubica našle su se Jasmina S., Tereza Perić i Biljana S. One su posle jezivih zločina tela svojih supružnika Siniše, Srđana i Ivana polivale hemikalijama, masakrirale motornom testerom i zalivale betonom.

Jasmina S. iz Lazarevca nakon što je pre više od deset dana nožem izbola supruga Sinišu S, prerezala je sebi vrat i navodno ostavila oproštajno pismo.Bračni par je živeo u stanu u Ulici Dula Karaklajića s četvoro dece, starosti 21, 9, 8 i 6 godina. Deca su majku zatekla u lokvi krvi iza vrata dnevnog boravka i tada su pozvali komšije u pomoć.

Tereza P. (46) osumnjičena da je u Zrenjaninu ubila svog muža Srđana (42), pa ga potom isekla motornom testerom i delove tela kuvala u loncu, uspela je pre hapšenja da suprugu izvadi srce i bubrege i stavi ih u posebnu šerpu!

Biljana Pfoto: Printscreen

Jezivi zločin dogodio se u kući u Ulici Duška Trifunovića i to dok se tu nalazila Terezina maloletna ćerka, koja je o monstruoznom ubistvu obavestila starijeg brata. Terezin sin je pozvao policiju koja je pronašla unakaženo telo Srđana Perića. Posle hapšenja, Tereza je bila neko vreme u bolnici, a potom je prebačena u pritvor.

Biljana Stojanović (38) iz Velikog Trnjana kod Leskovca se, nakon što je, kako se sumnja, ubila supruga Ivana i zabetonirala ga u podrumu, tri-četiri godine ponašala normalno, kao da se ništa nije dogodilo, bila je vesela i komšijama je govorila kako očekuje njegov povratak, samo je odlagala trenutak kada će se dogoditi.

Kako pričaju meštani sela Veliko Trnjane, Ivan je godinama unazad radio u inostranstvu, ali se poslednje tri, četiri godine uopšte nije pojavljivao kući. Za to vreme na osnovu Biljaninog ponašanja se, prema tvrdnjama komšija, nije moglo pretpostaviti kakva se strahota dogodila.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h