Connect with us

Hronika

ISPLIVALI TAJNI PODACI O MIKI ALEKSIĆU! Veliki RAČUN govori sam za sebe

Objavljeno

-

Foto: Dado Đilas/News1

Prema svedočenju glumice Đurđine Radić, jedan čas u Aleksićevoj školi glume je koštao 60 evra


Poslednjih nekoliko dana mnogo se prašine diglo kad su u javnost iznete optužbe za silovanje i nedozvoljene bludne radnje na račun dojučerašnjeg uglednog učitelja glume Mike Aleksića.

Nakon odluke Aleksićeve supruge i profesorke na FDU Biljane Mašić da zatvori školu glume, što je saopštila roditeljima dece na zakazanom sastanku, istraženo je koliko su supružnici prihodovali od škole glume na mesečnom nivou, pri čemu smo otkrili da se radi o vrtoglavom iznosu. Naime, prema svedočenju glumice Đurđine Radić, jedan čas u Aleksićevoj školi glume je koštao 60 evra.

PAPRENO

– Kod Mike sam išla sedam godina (sporadično doduše, jer nekad nismo imali novca za te časove, a ja sam osećala strašnu krivicu da mi roditelji plaćaju nešto tako skupo, čak i kad bismo došli do nekog novca), pa sam često eskivirala, a i realno, veoma je upitno koliko je kvalitetno utrošeno vreme da posle škole plaćaš 60 evra, a da ti neko govori da si glup, debil, debeo i lenj, i pritom da urla ko iz mozga dok ti sve to govori – napisala je mlada glumica, između ostalog, na svom Fejbuk profilu posle Aleksićevog hapšenja.

Advertisement

Računicu nije bilo teško izvesti: ako je, kao što su mediji pisali, škola imala 60 polaznika, raspoređenih u tri grupe, a svaka grupa je pohađala dva časa nedeljno, dolazimo do vrtoglave sume od bar 28.800 evra mesečnog prihoda! Takođe, možemo da zaključimo da su roditelji svakog učenika mesečno plaćali oko 500 evra za Aleksićevu pedagogiju.

TAJNI PODATAK

Kako se saznaje, Miroslav Aleksić je novac od dece uzimao nakon svakog časa, i to po principu novac na ruke, što dalje implicira da se ogromna količina novca na mesečnom nivou slivala u Mikin buđelar. Premda je „Stvar srca“ u Agenciji za privredne registre bila evidentirana kao produkcijska kuća, pa nije imala potrebnu dokumentaciju za izdavanje dozvole koja će omogućiti izvođenje nastave, postavlja se pitanje da li je Aleksić prijavljivao prihode od pomenute škole i koliko je zarađivao, ali te podatke od Poreske uprave nismo dobili, jer oni nisu javni.

– Shodno članu 7 Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, svaki dokument, informacija, podatak ili druga činjenica o poreskom obavezniku do kojih se došlo u poreskom, prekršajnom, predistražnom ili sudskom postupku smatraju se tajnim podatkom i čuvaju kao takvi – odgovoreno je iz Biroa za informisanje Poreske uprave.

VELJA NEVOLJA SASLUŠAN U CRNOJ GORI: Ovo je rekao istražiteljima u Specijalnom tužilaštvu

Advertisement

Izvor: Espreso

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h