Connect with us

Politika

ISPITUJU SE POLICAJCI I BIA! Vučić otkrio nove detalje oko istrage Belivuka i ekipe

Objavljeno

-

Aleksandar Vučić, Foto: Zorana Jevtić

Vučić podseća da su pre 10 dana oni koji ga napadaju govorilli – „ne sme Vučić da ih dira jer su njegovi i zaštićeni pošto obavljaju poslove za vladajuću stranku“


Država je uspela da se obračuna sa kriminalcima koji su sejali strah u kosti građanima i pokazala da nema zaštićenih, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da se već ispituju i neki pripadnici policije i BIA koji su bili umešani u kriminal.

„Nema sumnje da će odgovarati (oni koji su davali podršku kriminalcima) i već se radi na tome. Već su neki policajci na ispitivanju i ljudi iz BIA, istraga se vodi. Država nema straha i uradiće svoj posao“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara kako je moguće da kriminalna grupa koja je nedavno uhapšena bude tolikoa jaka i da li će neko odgovarati iz državnih organa za to.

Vučić podseća da su pre 10 dana oni koji ga napadaju govorilli – „ne sme Vučić da ih dira jer su njegovi i zaštićeni pošto obavljaju poslove za vladajuću stranku“.

„Kada su svi pohapšeni, onda ne znaju šta će, pa kažu da se jedna od njih nekad slikao sa mojim sinom“, kazao je Vučić.

Advertisement

Mojih slika nemate ni oko čega, dodao je predsednik napomenuvši da kada se pojavila slika kako se jedan „kliberi sa jednim kriminalcem“ (Djilas i Vlada Japanac) ti isti mediji nisu postavljali pitanja.

„Moje slike niste videli nigde, ali nisu slike te, već krivična dela koja treba da pokažu ko je pošten a ko nije. Slikao sam se ja i sa Djilasom, pa gde će gore od toga, imam 20 ili 30 slika sa njim, ali to ne znači da sam ja lopov i da sam ukrao više od 600 miliona evra“, napomenuo je Vučić.

Izvor: Espreso

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ SE DANAS OBRAĆA NACIJI U 18 SATI: Na dnevnom redu DVE KLJUČNE TEME!

Objavljeno

-

Objavio

Aleksandar Vučić, Foto: François WALSCHAERTS / AFP / Profimedia

Predsednik se obraća iz zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu, saopštila je njegova kancelarija


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti danas u 18 časova.

Među ključnim temama su dnevnopolitička situacija i aktuelna kriza na bankarskom tržištu u svetu i u Evropi, i njen mogući uticaj na Srbiju.

Predsednik se obraća iz zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu, saopštila je njegova kancelarija.

Izvor: Espreso

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h