Connect with us

Hronika

ZNA SE U KAKVOM JE STANJU IVAN KOJI SE REZAO NOŽEM NA TERASI

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Google Maps, Ilustracija

Tu su osim policajaca bili i vatrogasci koji su raširili dušek ispod terase, a tu je bila i Hitna pomoć


Drama u zgradi sa brojem 45 na Beogradskom keju u Novom Sadu je završena, a policajci su uspeli da odgovore Ivana K. (43) da nastavi da se samopovređuje i od namere da sebi oduzme život skokom sa visine.

On je sa povredama koje je sam naneo sebi kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Služba hitne omoći je, kako je za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol ove zdravstvene ustanove, primila poziv u 10.15, njihova medicinska ekipa je intervenisala.

– Čovek je zadobio povrede, zbrinuli smo ga na licu mesta i prevezli u Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju – kazao je dr Krulj.

Advertisement

Po dosadašnjim saznanjima, Ivan K. je sebi naneo nekoliko povreda nožem, a zatim je pretio da će skočiti sa terase. Uznemirene komšije su pozvale policiju koja je brzo reagovala, a bio je angažovan i pregovarač.

Kako se saznaje, on u toj zgradi živi zajedno sa majkom, a šta je bio razlog da sebi nanese povrede, i preti skokom sa trećeg sprata, za sada nije poznato.

Tu su osim policajaca bili i vatrogasci koji su raširili dušek ispod terase, a tu je bila i Hitna pomoć.

Izvor: Espreso

Advertisement

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h