Connect with us

Hronika

VOZAČI, OPREZ! Na Fruškoj Gori više vozila sletelo s puta, iz nacionalnog parka UPUĆEN APEL

Objavljeno

-

Foto: Stojan Maleš

Javno preduzeće „Nacionalni park Fruška gora“ saopštilo je da je danas na Fruškoj gori više posetilaca u njihovim vozilima usled proklizavanja sletelo sa puta jer ceo dan pada sneg, apelujući na vozače da povedu računa, prilagode brzinu i da obavezno ponesu zimsku opremu.


Sneg koji pada gotovo ceo dan izveo je mnoge građane u prirodu Nacionalnog parka, navode iz JP „Nacionalni park Fruška gora“ i dodaju da su mališani uživali na snegu, dok su se odrasli uglavnom pridržavali preporuka o epidemiološkim merama i držali međusobno odstojanje.

Nažalost, čuvarska služba NP Fruška gora imala je u toku dana više intervencija na terenu usled asistencije posetiocima koji su usled proklizavanja (neprilagođene brzine, neadekvatne zimske opreme) sleteli sa puta“, navode iz tog JP.

Iz Nacionalnog parka su apelovali na sve koji se upute u pravcu Nacionalnog parka Fruška gora (Iriškog Venca) da povedu računa u toku vožnje, da prilagode brzinu i odstojanje uslovima puta uz obaveznu zimsku opremu.

„Put Novi Sad-Irig-Ruma i Novi Sad-Rakovac-Zmajevac-Vrdnik je prohodan ali se savetuje oprez. Ne preporučuje se vožnja Grebenskim (partizanskim) putem zbog slabije prohodnosti“, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Blic

Hronika

HOROR U ŽARKOVU: Izboden muškarac

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Instagram/192.rs


Policija je na licu mesta, a više detalja biće poznato nakon uviđaja

Muškarac (38) je danas izboden nožem danas u naselju Žarkovo u ulici Leposave Vujošević, prenosi Telegraf.rs.

On je sa ubodnom ranom na desnoj butini prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Policija je na licu mesta, a više detalja biće poznato nakon uviđaja.

Kako se saznaje, ubadanju je prethodila svađa, pa zatim tuča, u toku koje je jedan od učesnika izvukao nož i ubo drugog u butinu.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h