Connect with us

Hronika

STRAVIČAN PRIZOR DIREKTNOG SUDARA Oba vozača nastradala na LICU MESTA (FOTO/VIDEO)

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Youtube/RTV Krusevac

U direktnom sudaru dva putnička vozila na severnoj obilaznici kod Kruševca, u mestu Čitluk, poginule su dve osobe


Dve osobe su poginule u direktnom sudaru dva vozila koji se dogodio nešto posle 19.00 sati na zaobilaznici kod Kruševca, javljaju mediji. Prizor sa lica mesta ove jezive tragedije je stravičan. Vozila su potpuno smrskana i vatrogasci pokušavaju da izvuku tela iz njih.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTV KRUSEVAC

U direktnom sudaru dva putnička vozila na severnoj obilaznici kod Kruševca, u mestu Čitluk, poginule su dve osobe, potvrđeno je u MUP. Na licu mesta stradali su vozač „pasata“ kruševačke registracije i vozac „BMV“ ćuprijske registracije.

Prema prvim informacijama došlo je do direktnog sudara dva vozila. Od siline udarca „pasat“ je probio bankinu i sleteo sa puta. Na licu mesta su pripadnici policije, vatrogasci. Saobraćaj na tom delu puta je obustavljen, a uviđaj je u toku.

Izvor: Espreso

Hronika

ZAJEDNO S MONASIMA KRČIO KOROV PA NASTRADAO U POŽARU: Novi detalji tragedije u blizini manastira na FRUŠKOJ GORI

Objavljeno

-

Objavio

Ilustracija, Foto: Kurir/T.I.


Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao od posledica požara


Dragomir P. (64) iz Majdanpeka, koji je boravio u Staroj Binguli, nastradao je u četvrtak oko 14.30 časova, u blizini manastira Kuveždin na Fruškoj gori, kada je sa monasima krčio korov iznad manastira, usled čega je došlo do požara.

Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao posledica požara.

Kako se navodi, ćerka nastradalog čoveka je bila na lečenju u manastiru Kuveždin, dok je on često priskakao u pomoć manastirskom monaštvu.

– Krčili su šiblje iznad manastira, gde su odlučili da je bolje da se zapali taj korov, nego pokupi. Da li zbog visokih spoljnih temperatura, vatra je počela da se širi, a kada su videli da postoji opasnost da neko nastrada, monasi su ga pozivali da se skloni. Čovek nije to učinio već je nastavio da se bori sa vatrenom stihijom, u kojoj je nažalost preminuo – priča izvor iz policije.

Pored policije i protivpožarnog inspektora, na lice mesta izašao je i mrtvozornik, a Dragomirovo telo preuzela je pogrebna služba.

Vatrogasne jedinice Sremske Mitrovice, po prijemu poziva izašle su na teren sa dva vozila, kako bi što pre zaustavili vatrenu stihiju koja je po njihovom dolasku već bila lokalizovana.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h