Connect with us

Hronika

SRPSKA POLICIJA OTKRILA NEŠTO U VEZI SA KRETANJEM PERIŠA! Rešili misteriju, OVO JE NAJNOVIJA VEST (VIDEO)

Objavljeno

-

Matej Periš, Foto: Printscreen: Mup

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera s trase kretanja Periša


Nakon što je Hrvatska policija održala konferenciju povodom nestanka Splićanina Mateja Periša (27), oglasio se i MUP Srbije. Objavili su rekonstrukciju kretnje Mateja, kao i nove snimke iz noći kad je nestao.

Srpska policija je u svom obraćanju i rekonstrukciji rešila još jednu važnu misteriju.

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera s trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1:43 do trenutka silaska do Save, u 1:52 posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag, kažu u saopštenju.

Time su objasnili da se sve događalo, a što je vidljivo na snimcima, u intervalu od desetak minuta. Naime, na nekim snimcima koji su ranije objavljivani bilo je prikazano vreme. Na jednom snimku vreme je pokazivalo 1 sat i 48 minuta. Na poslednjem snimku, onom s nadzorne kamere restorana Savanova, bila je vidljiva vremenska oznaka koja pokazuje 2 sata i 51 minut.

To je stvorilo prostor za brojne teorije da je Matej Periš više od sat vremena lutao gradom ili da je bio skriven u napuštenim objektima poput Španske kuće, koja se spominjala zadnjih dana.

Ali, srpska policija objasnila je o čemu se radi, a što su mnogi i pretpostavljali. Naime, sat na nadzornoj kameri u restoranu Savanova nije bio tačan.

– Napominjem, utvrđeno je da je vreme na restoranu pomereno za sat vremena zbog letnjeg i zimskog računanja. Nije promenjeno vreme na resiveru. Realno vreme je 1:51 – kazala je srpska policija.

Izvor: Espreso

Hronika

ADMINISTRATOR GRUPE KOJA PRATI MATEJA PERIŠA OBJAVIO VAŽNU INFORMACIJU I SVIMA DAO NADU! Pojavile su se NOVE VESTI

Objavljeno

-

Matej Periš, Foto: Printscreen

Jedna od tih grupa jutros je objavila jednu čudnu informaciju
Objavljeno: 25.01.2022. 10:06h
Matej Periš (21) iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je istrčao iz beogradskog kluba “Gotik” i od tada mu se gubi svaki trag.

U potragu za nestalim Splićaninom,uključio se svaki segment srpske policije, a kasnije su im se pridružile i kolege iz Hrvatske i svaki pedalj Beograda, Save i Dunava je pregledan, ali do dana današnjeg niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kako je Matej nakon izlaska sa prijateljima nestao i gde se on sada nalazi.

Više od dve nedelje javnost sumnja u iskaze prijatelja, ali i Splićanke Maje koja je izašla sa tvrdnjama da je te kobne noći Matej nju kontaktirao, ali da se ona nije javljala.

Sa druge strane otac nestalog Mateja, Nenad Periš izjavio da su prijatelji sa kojima je on te večeri bio u klubu pouzdani i da njegovog sina znaju od detinjstva.

„Matej je došao u Beograd sa prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uveren sam da su u policiji rekli sve što znaju. Da bi sigurno sve uradili da mogu da pomognu da moj sin bude nađen. Tog mišljenja sam i za Maju. Oni su prijatelji niz godina. Ona je ćerka moje prijateljice. Video sam je nakon saslušanja u policiji i primetio koliko joj je sve ovo teško pada“ – tvrdi Periš i dodaje da ne želi da se bavi spekulacijama već da sazna gde mu je sin.

foto: Instagram/Nestali Matej Periš

Osim toga, vremenom su se pojavile i grupe na društvenim mrežama, ali i na Viberu u kojima ljudi masovno iznose informacije o slučaju koji je potresao i Srbiju i region.

Jedna od tih grupa jutros je objavila jednu čudnu informaciju.

Naime, administrator grupe objavio je video na kome tvrdi da je juče oko 18 časova njihova objava viđena sa Instagram profila Mateja Periša, s obzirom na to da oni koji god stori da objave u vezi sa nestalim Splićaninom, oni ga i označe u njoj.

Ako se ispostavi da niko od nadređenih nije proveravao društvene mreže nestalom Mateja Periša, ovo su onda lepe vesti.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h