Connect with us

Hronika

Srbin pokušao da opljačka pumpu, misteriozna žena ga zadržala dok je došla policija

Objavljeno

-


Dok su otvarali sef, kako se navodi u tekstu, pojavila se „misteriozna žena“ koja je pljačkaša počela orlano da zadovoljava


Bizarna pljačka odigrala se u Slovačkoj, a u centru pažnje našao se Srbin.

On je uleteo u benzinsku pumpu na periferiji Bratislave i radnika za pultom više puta snažno udario. Potom je iz kase uzeo novac, a onda od preostalo dvoje radnika zatražio da otvore sef, prenosi britanski „Dejli mejl“.

Dok su otvarali sef, kako se navodi u tekstu, pojavila se „misteriozna žena“ koja je pljačkaša počela orlano da zadovoljava.

To je iskoristio jedan od radnika, iskrao se i pozvao policiju.

Pljačkaš se prepustio uživanju, pa je nepoznata žena ispunila cilj – zadržala ga je na mestu zločina do dolaska policije.

Policija je brzo stigla i, kako je kasnije navedeno u zvaničnom saopštenju, uhapsila je Srbina, koji je pružao otpor, zbog čega su organi reda upotrebili silu.

Razbojniku je određen pritvor.


UHAPŠEN ZEMUNAC: Policija pretresom stana pronašla dva pištolja i drogu


Izvor: Espreso

Hronika

ZAJEDNO S MONASIMA KRČIO KOROV PA NASTRADAO U POŽARU: Novi detalji tragedije u blizini manastira na FRUŠKOJ GORI

Objavljeno

-

Objavio

Ilustracija, Foto: Kurir/T.I.


Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao od posledica požara


Dragomir P. (64) iz Majdanpeka, koji je boravio u Staroj Binguli, nastradao je u četvrtak oko 14.30 časova, u blizini manastira Kuveždin na Fruškoj gori, kada je sa monasima krčio korov iznad manastira, usled čega je došlo do požara.

Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao posledica požara.

Kako se navodi, ćerka nastradalog čoveka je bila na lečenju u manastiru Kuveždin, dok je on često priskakao u pomoć manastirskom monaštvu.

– Krčili su šiblje iznad manastira, gde su odlučili da je bolje da se zapali taj korov, nego pokupi. Da li zbog visokih spoljnih temperatura, vatra je počela da se širi, a kada su videli da postoji opasnost da neko nastrada, monasi su ga pozivali da se skloni. Čovek nije to učinio već je nastavio da se bori sa vatrenom stihijom, u kojoj je nažalost preminuo – priča izvor iz policije.

Pored policije i protivpožarnog inspektora, na lice mesta izašao je i mrtvozornik, a Dragomirovo telo preuzela je pogrebna služba.

Vatrogasne jedinice Sremske Mitrovice, po prijemu poziva izašle su na teren sa dva vozila, kako bi što pre zaustavili vatrenu stihiju koja je po njihovom dolasku već bila lokalizovana.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h