Connect with us

Hronika

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA BULEVARU, ZAPALJEN AUTOMOBIL: Dva muškarca teško povređena!

Objavljeno

-


Sudarila su se vozila kada je jedan vozač izgubio kontrolu.


U Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 373 večeras oko 22.30 časa dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dvojica muškaraca zadobili teže telesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila marke „citroen“ koji se kretao ka gradu, iz nepoznatih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u automobil koji je dolazio iz suprotnog smera.

Posle udarca, automobil se zapalio. Vatrenu stihiju ugaslili su pripadnici vatrogasne službe koji su i izvukli povređene iz vozila.

Dvojica muškaraca zadobili su teže telesne povrede i oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.


PUCNJAVA U SUPERMARKETU Kupci se potukli, pa jedan potegao pištolj: Ljudi panično bežali


Izvor: Mondo

Hronika

ZAJEDNO S MONASIMA KRČIO KOROV PA NASTRADAO U POŽARU: Novi detalji tragedije u blizini manastira na FRUŠKOJ GORI

Objavljeno

-

Objavio

Ilustracija, Foto: Kurir/T.I.


Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao od posledica požara


Dragomir P. (64) iz Majdanpeka, koji je boravio u Staroj Binguli, nastradao je u četvrtak oko 14.30 časova, u blizini manastira Kuveždin na Fruškoj gori, kada je sa monasima krčio korov iznad manastira, usled čega je došlo do požara.

Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao posledica požara.

Kako se navodi, ćerka nastradalog čoveka je bila na lečenju u manastiru Kuveždin, dok je on često priskakao u pomoć manastirskom monaštvu.

– Krčili su šiblje iznad manastira, gde su odlučili da je bolje da se zapali taj korov, nego pokupi. Da li zbog visokih spoljnih temperatura, vatra je počela da se širi, a kada su videli da postoji opasnost da neko nastrada, monasi su ga pozivali da se skloni. Čovek nije to učinio već je nastavio da se bori sa vatrenom stihijom, u kojoj je nažalost preminuo – priča izvor iz policije.

Pored policije i protivpožarnog inspektora, na lice mesta izašao je i mrtvozornik, a Dragomirovo telo preuzela je pogrebna služba.

Vatrogasne jedinice Sremske Mitrovice, po prijemu poziva izašle su na teren sa dva vozila, kako bi što pre zaustavili vatrenu stihiju koja je po njihovom dolasku već bila lokalizovana.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h