Connect with us

Hronika

PRVE FOTOGRAFIJE UDESA U BULEVARU OSLOBOĐENJA: Žestok sudar automobila i autobusa!

Objavljeno

-

Foto: Goran Vesić FB

Povređenih osoba, srećom nije bilo. Na licu mesta bio je obustavljen saobraćaj tokom uviđaja


U Bulevaru Oslobođenja u Beogradu jutros su se sudarili automobil “Alfa romeo GT” koji je vozila 26-godišnja devojka i autobus gradskog prevoza na liniji 30.

Kako javljaju mediji, automobil se kretao Bulevarom Oslobođenja ka Slaviji i nakon gubitka kontrole, vozilo je navodno izletelo u levu stranu, probilo zaštitnu ogradu i prešlo u suprotnu kolovoznu traku, gde je udarilo u čeoni deo autobusa.

foto: Goran Vesić FB

Povređenih osoba, srećom nije bilo. Na licu mesta bio je obustavljen saobraćaj tokom uviđaja.

Na mesto udesa došao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je nalozio komunalnim službama da odmah nakon policijskog uviđaj osposobe važnu saobraćajnicu za normalno funkciononisanje. On je objavio i fotografije udesa, na svom Fejsbuk profilu, i uputio poruku sugrađanima:

– Dogodila se saobraćajna nesreća jutros u Bulevaru oslobođenja. Odmah sam izašao na mesto događaja. Hvala Bogu naša sugrađanka koja je bila za volanom dobro je i nije teže povređena. To je najvažnije. Dao sam nalog Zelenilu od odmah poprave uništen deo ograde sa cvećem. A račun za popravku odnosno tužbu za naknadu štete dobiće vozač automobila. To je nova praksa Grada. Prilikom svakog ovakvog događaja podnosi se tužba za naknadu štete ukoliko je ona učinjena na javnoj svojini koja pripada svim građanka i građanima Beograda.

Advertisement

https://www.facebook.com/1704843222876910/posts/4223734987654375/

Izvor: Espreso

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h