Connect with us

Hronika

PRVE FOTOGRAFIJE UDESA U BULEVARU OSLOBOĐENJA: Žestok sudar automobila i autobusa!

Objavljeno

-

Foto: Goran Vesić FB

Povređenih osoba, srećom nije bilo. Na licu mesta bio je obustavljen saobraćaj tokom uviđaja


U Bulevaru Oslobođenja u Beogradu jutros su se sudarili automobil “Alfa romeo GT” koji je vozila 26-godišnja devojka i autobus gradskog prevoza na liniji 30.

Kako javljaju mediji, automobil se kretao Bulevarom Oslobođenja ka Slaviji i nakon gubitka kontrole, vozilo je navodno izletelo u levu stranu, probilo zaštitnu ogradu i prešlo u suprotnu kolovoznu traku, gde je udarilo u čeoni deo autobusa.

foto: Goran Vesić FB

Povređenih osoba, srećom nije bilo. Na licu mesta bio je obustavljen saobraćaj tokom uviđaja.

Na mesto udesa došao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je nalozio komunalnim službama da odmah nakon policijskog uviđaj osposobe važnu saobraćajnicu za normalno funkciononisanje. On je objavio i fotografije udesa, na svom Fejsbuk profilu, i uputio poruku sugrađanima:

– Dogodila se saobraćajna nesreća jutros u Bulevaru oslobođenja. Odmah sam izašao na mesto događaja. Hvala Bogu naša sugrađanka koja je bila za volanom dobro je i nije teže povređena. To je najvažnije. Dao sam nalog Zelenilu od odmah poprave uništen deo ograde sa cvećem. A račun za popravku odnosno tužbu za naknadu štete dobiće vozač automobila. To je nova praksa Grada. Prilikom svakog ovakvog događaja podnosi se tužba za naknadu štete ukoliko je ona učinjena na javnoj svojini koja pripada svim građanka i građanima Beograda.

https://www.facebook.com/1704843222876910/posts/4223734987654375/

Izvor: Espreso

Hronika

HOROR, UBIO KOMŠIJU ZBOG DŽOGERA ZA WC: Otkriveni stravični detalji zločina u Novom Sadu

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Instagram/192_rs


Naime, Mirko M. (66) nožem je napao Jova S. (75) na zajedničkoj terasi


Svađa komšija koja se protekle noći završila ubistvom jednog od njih u Ljermontovoj ulici na novosadskoj Grbavici, počela je još u ranim jutarnjim časovima, da bi uveče iz fizičkog obračuna došla do najgoreg ishoda – smrtnog.

Naime, Mirko M. (66) nožem je napao Jova S. (75) na zajedničkoj terasi, na koju je, prema rečima komšija ubijeni pobegao kako bi se spasao.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. M. (66) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

„Sve je počelo još ujutru, kada je Jova tražio džogera iz zajedničkog WC-a. Nije imao ključ, a Mirko jeste. Njih dvojica inače nisu bili u dobrim odnosima i često se dešavalo da ne govore“, rekao je za Blic jedan od komšija.

Kako navodi, Mirko nije želeo da da ključ od WC-a, kako bi Jova uzeo briska, a čitava njihova svađa je kulminirala time da Jova pozove policiju.

„Uveče je Mirko sedeo kod komšija, pio je alkohol, a nije tačno da su njih dvojica zajedno pili na terasi“, navodi ovaj komšija.

Prema njegovim rečima, sitne uvrede i provokacije su se nastavile tokom večeri, da bi negde blizu 20.00 časova došlo do fizičkog obračuna kod stepenica na prvom spratu, na kom su obojica stanovali.

„Prvo su se tukli kod stepenica, tačnije Mirko je udarao Jovu, a on je krenuo da beži prema terasi. Verovatno se nadao da će uspeti da pobegne ili da će Mirko odustati. Kako sam ja čuo, tu na terasi ga je napao nožem – a video sam da je Hitna pomoć stigla jako brzo“, navodi za „Blic“ komšija ubijenog i njegovog napadača.

On dodaje da obojica u toj zgradi žive više od 30 godina i da su obojica živeli sami.

„Mirko je često bio pijan, ponekad je dolazila i policija, ali ne znam zbog čega su ga tada privodili. Sa Jovom najčešće nije govorio, a kada jeste, svađali su se oko sitnih stvari“, zaključuje.

Da je Hitna pomoć bila gotovo odmah na licu mesta, potvrdio je za „Blic“ i portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj. On je rekao da je poziv primljen u 20.05 časova, te da je na licu mesta urađena inicijalna reanimacija da bi odmah potom Jovo S. bio prevežen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. Nakon napora lekara u KC Vojvodine, povređeni je preminuo.

Kako nezvanično saznaje „Blic“, Mirko M. je od ranije poznat policiji jer je imao nekoliko krivičnih i prekršajnih prijava.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h