Connect with us

Hronika

„POLJUBILA SAM GA U ŠAKE, BIO JE HLADAN“! Sestra UBIJENOG Miloša objavila POTRESAN SNIMAK

Objavljeno

-

Miloš Mileusnić, Foto: Društvene mreže

Aleksandra i dalje dane provodi u sobi svoga brata Miloša. Tu je našla svoj mir i ima osećaj kao da je pored nje.


Aleksandra Mileusnić, sestra ubijenog studenta iz Čačka, Miloša Mileusnića, objavila je potresan video u kojoj joj brat peva.

Njegova sestra i dalje čeka da čuje njegov osmeh kad uđe u kuću iako zna da se to više nikada dogoditi neće. Aleksandra i dalje dane provodi u sobi svoga brata Miloša. Tu je našla svoj mir i ima osećaj kao da je pored nje.

Sa ocem i majkom dogovorila se da Miloševa soba ostane u izvornom stanju. Na pisaćem stolu su njegove slike kad je bio mali. Tu su i slike sa punoletstva i sa devojkom Katarinom. Na krevetu Miloševa garderoba…

Aleksandra nikada neće zaboraviti dan kada je saznala da je zauvek ostala bez rođenog brata.

– Sećam se da me je pozvao tata i rekao: „Brat ti je poginuo“. Odmah sam pozvala Katarinu, Miloševu devojku, koja mi je rekla da je u policijskoj stanici i da daje izjavu. Javila mi se kroz plač i rekla: „Saška, Miloš je ubijen“ i prekinula vezu. Bilo mi je teško… Nisam znala šta da radim – ispričala je Aleksandra.

Nakon saznanja da joj je brat ubijen želela je samo da ga još jednom vidi i to dan nakon zločina. To je uradila zajedno sa roditeljima.

– Dozvolili su mi da ga vidim nakon ubistva. On je ležao. Izgledao mi je kao da je zaspao i imao je mali smešak na licu. Poljubila sam ga u šake. Bio je hladan. Nikada tu sliku neću zaboraviti. Ta prostorija gde je on, svi mi koji ulazimo i on koji leži… – prisetila se sestra, piše Telefraf.rs.

Miloš Mileusnić, student iz Čačka, uboden je nožem 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića. Od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Ubica Neđeljko Đurović je osuđen dve i po godine posle ubistva studenta Miloša na 30 godina zatvora.

Izvor: Espreso

Hronika

„IDEM JA“ JE POSLEDNJE ŠTO JE REKLA SESTRI: Jovani (18) se od subote gubi svaki TRAG!

Objavljeno

-

Jovana Jonaš, Foto: Printscreen/Facebook


Na njenom Fejsub profilu objavila je status veze 18. maja sa izvesnim Mirkom Stojanovićem


Tinejdžerka Jovana Jonaš (18) iz Vršca nestala je u subotu, od kada joj se gubi svaki trag.

Njena sugrađanka rekla je da ,još nisu sigurni koji je razlog nestanka.

– Govorilo se da je bila u navodnoj vezi sa jednim momkom, ali preko Fejsbuka. Samo su se dopisivali i nikada se nisu videli. Prošle nedelje je slavila 18. rođendan i bila je veoma neraspoložena – priča ona.

Kako dodaje, u subotu je rekla sestri da odlazi.

– Samo je rekla sestri: „Idem ja“. Pretpostavlja se da je otišla da se vidi sa tim mladićem. Bila je aktivna na mesindžeru pre nekoliko sati – dodala je Jovanina komšinica.

Na njenom Fejsub profilu objavila je status veze 18. maja sa izvesnim Mirkom Stojanovićem.

Kako je navedeno, čitav slučaj prijavljen je policiji.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h