Connect with us

Hronika

MUŠKARAC S KAPULJAČOM NA GLAVI PRIŠAO AUTU, POLIO GA BENZINOM I ZAPALIO?!

Objavljeno

-

Foto: RINA

ČAČAK – Tokom večernjih sati na Ljubić keju u Čačku došlo je do izbijanja požara kada je nepoznata osoba sa kapuljačom na glavi prišla terenskom vozilu, polila ga benzinom i zapalila.

„S prozora smo ugledali ogroman plamen, koji je pretio da se proširi dalje. Uplašeno smo pozvali vatrogasce koji su nekako uspeli da lokalizuju vatru. Počinilac je pobegao sa lica mesta“, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Advertisement

O ovom incidentu obavešteni su i nadležni. Još nije poznato kome pripada zapaljeno vozilo i šta je eventualno motiv ovog nasilničkog čina.

Hronika

„PRATIO ME I JURIO, JEDVA SAM UMAKLA!“ Kragujevčanke danima u strahu od manijaka

Objavljeno

-

Objavio

Nasilje, Foto: Milena Đorđević

Svoje strahove podelile su i na fejsbuk grupi Kragujevčanke


Već danima mnoge Kragujevčanke sa strahom prolaze kroz naselje Beloševac jer se u ovom delu grada, kako tvrde, pojavio manijak.

– Kretala sam se u blizini pruge, kad sam odjednom ugledala muškarca srednjih godina kako sve vreme ide iza mene. Kad sam ubrzala i on je pojurio za mnom. Jedva sam umakla. Moj slučaj nije jedini, jer je takođe pratio i jurio nekoliko drugih žena, potvrdila je za RINU Kragujevčanka.

Svoje strahove podelile su i na fejsbuk grupi Kragujevčanke, a da ovaj slučaj nije usamljen potvrdilo je još nekoliko žena koje su preživele isto.

One apeluju na sve žene koje se kreću kroz naselje Beloševac da budu oprezne.

Advertisement

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h