Connect with us

Hronika

JEZIVI DETALJI ZLOČINA VELJKOVE EKIPE: Uhapšeni policajac poznat po tome što voli da maše automatom

Objavljeno

-

Foto: Zorana Jevtić

U uklanjanju tragova otmice Vukićevića učestvovali su i visoki rukovodioci jedne policijske službe u okviru Uprave kriminalističke policije


U toku su pregovori oko dobijanja statusa zaštićenog svedoka u postupku protiv organizovane kriminalne grupe, koju predvode Veljko Belivuk i Marko Miljković, vođa navijačke grupe “Principi”.

Reč je, kako saznaju “Novosti”, o najmanje jednom osumnjičenom koji je spreman da objasni sve detalje likvidacija Gorana Veličkovića Goksija, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje.

Operativci MUP i BIA na pragu su da rasvetle i nestanak Lazara Vukićevića sredinom oktobra na Banovom brdu u Beogradu. On je namamljen, a sa njim su nestala još dvojica momaka, kao i blindirani auto.

– U uklanjanju tragova otmice Vukićevića učestvovali su i visoki rukovodioci jedne policijske službe u okviru Uprave kriminalističke policije – navodi naš izvor. – Taj rukovodilac više nije u MUP. On je prepoznatljiv po tome što voli da maše automatom.

Pored ovog čoveka, postoje operativni podaci za još nekolicinu ljudi, koji su bili u samom vrhu kriminalističke policije, da su pomagali Belivuku i ekipi. Istraga će vrlo brzo obuhvatiti i njih.

Inače, za Veličkovića, Radojevića i Ljepoju se sumnja da su ubijeni u kući smrti u Ritopeku gde je policija i u ponedeljak pretraživala širi teren u potrazi za materijalnim dokazima. Na snimku koji je zaprepastio srpsku javnost, a koji su načinile bezbednosne službe vidi se trenutak kada u ovu kuću u vikend naselju Bećarev breg ulazi nekadašnji “pink panter” Milan Ljepoja.

– Tamo je, kako se sumnja i ubijen – navodi izvor. – Njegova odeća je spaljena. Telo je raskomadano i izneto u sportskim torbama.

Jedan od onih koji su učestvovali u brutalnom ubistvu je, kako se sumnja, Dejan Tošić, najbliži saradnik Belivuka i Miljkovića. On je, preko Nišlije Miljana Andrića zvanog Kuzman, kako se sumnja, namamio Ljepoju na sastanak sa Belivukom.

– Tošić je jedan od Belivukovih najodanijih vojnika, fizički spreman, a kako se sumnja učestvovao je i u uklanjanju dokaza zločina – kaže izvor. – On je završio policijsku akademiju, ali nikada nije radio u MUP Srbije. Svoje akademsko znanje iskoristio je u kriminalu.

Interesantno je da je Andrić, koji je poznatiji u Nišu kao Mare i Kuzman, nekada bio blizak i sa navijačkom grupom okupljenom oko braće Vavić. Onda je “prešao” kod Belivuka. Sada je, kako se sumnja, “istipovao” Ljepoju, koji je navodno umešao prste u pokušaj likvidacije Radoja Zvicera u Ukrajini.

“Nestanku” Gorana Veličkovića Goksija kumovao je, kako se sumnja, njegov dobar drug Vuk V., koji ga je “namestio” kod Belivuka i Miljkovića. On ga je namamio, a sumnja se da je Veličković završio u kući smrti u Ritopeku.

Na isti način završio je i Zdravko Radojević iz Koteža, prijatelj Marka Miljkovića. Njegov greh je bio taj što nije pristao da deli kolač od trgovine.

Operativci kriminalističke policije, tokom predistrage o nedelima koja se stavljaju na teret kriminalnoj grupi Velje Nevolje, na pragu su da, pored tri ubistva, rasvetle otmicu i nestanak Lazara Vukićevića, kao i Crnogoraca Adisa Spahića i Damira Hodžića, koji se dovode u vezu sa Beograđaninom. Vukićević je nestao u noći između 13. i 14. oktobra prošle godine na Banovom brdu, a istog datuma trag se izgubio i Spahiću i Hodžiću. Oni su, navodno, ilegalno prešli granicu Crne Gore kako bi se u Beogradu susreli sa Vukićevićem.

CRNA KUĆA GDE JE BELIVUK UBIJAO: Mamili su ih unutra na poseban način, cena je bila vrtoglava

Izvor: Espreso

Hronika

KUVALE IH U LONCU, ZALIVALE BETONOM, A TO NIJE NAJGORE:Ove žene su zverski ubijale muževe, a sve se dešava u Srbiji

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Profimedia, Društvene mreže


Na listi žena ubica našle su se Jasmina S., Tereza Perić i Biljana S


Čak tri žene od početka 2022. godine osumnjičene su za brutalna i krajnje nesvakidašnja ubistva svojih muževa u Srbiji. Žene iz Lazarevca, Zrenjanina i Leskovca nakon izvršenih zločina nisu prijavljivale policiji šta se dogodilo, već su na krajnje neuobičajene načine pokušavale da se reše tela svojih emotivnih partnera.

Na listi žena ubica našle su se Jasmina S., Tereza Perić i Biljana S. One su posle jezivih zločina tela svojih supružnika Siniše, Srđana i Ivana polivale hemikalijama, masakrirale motornom testerom i zalivale betonom.

Jasmina S. iz Lazarevca nakon što je pre više od deset dana nožem izbola supruga Sinišu S, prerezala je sebi vrat i navodno ostavila oproštajno pismo.Bračni par je živeo u stanu u Ulici Dula Karaklajića s četvoro dece, starosti 21, 9, 8 i 6 godina. Deca su majku zatekla u lokvi krvi iza vrata dnevnog boravka i tada su pozvali komšije u pomoć.

Tereza P. (46) osumnjičena da je u Zrenjaninu ubila svog muža Srđana (42), pa ga potom isekla motornom testerom i delove tela kuvala u loncu, uspela je pre hapšenja da suprugu izvadi srce i bubrege i stavi ih u posebnu šerpu!

Biljana Pfoto: Printscreen

Jezivi zločin dogodio se u kući u Ulici Duška Trifunovića i to dok se tu nalazila Terezina maloletna ćerka, koja je o monstruoznom ubistvu obavestila starijeg brata. Terezin sin je pozvao policiju koja je pronašla unakaženo telo Srđana Perića. Posle hapšenja, Tereza je bila neko vreme u bolnici, a potom je prebačena u pritvor.

Biljana Stojanović (38) iz Velikog Trnjana kod Leskovca se, nakon što je, kako se sumnja, ubila supruga Ivana i zabetonirala ga u podrumu, tri-četiri godine ponašala normalno, kao da se ništa nije dogodilo, bila je vesela i komšijama je govorila kako očekuje njegov povratak, samo je odlagala trenutak kada će se dogoditi.

Kako pričaju meštani sela Veliko Trnjane, Ivan je godinama unazad radio u inostranstvu, ali se poslednje tri, četiri godine uopšte nije pojavljivao kući. Za to vreme na osnovu Biljaninog ponašanja se, prema tvrdnjama komšija, nije moglo pretpostaviti kakva se strahota dogodila.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h