Connect with us

Hronika

Devojka (17) pokušala da se ubije, SKOČILA KROZ PROZOR BOLNICE, doktori joj se bore za život

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Pacijentkinja se nalazi u vrlo teškom stanju i trenutno je na Intenzivnoj nezi, lekari se bore za njen život.


DEVOJKA stara 17 godina iz okolone Varvarina skočila je večeras nešto posle 22 sata sa Dečjeg odeljenja zgrde Opšte bolnice u Kruševcu – saznaju „Novosti“!

Pacijentkinja se nalazi u vrlo teškom stanju i trenutno je na Intenzivnoj nezi, lekari se bore za njen život.

– Došla je u alkoholsanom stanju u pratnji rodbine, ukazana joj je prvo pomoć u Domu zdraVlja u Varvarinu, a potom je sanitetom prebačena do kruševačke bolnice – navodi izvor „Novosti“. – Smeštena je na dečje odeljenje, u sobu, sa tetkom. U jednom momenetu tetka je krenula ka vratima bolničke sobe i devojkla je bukvalno par trenutaka ostala sama. Nikome nije jasno kako se sve dogodilo. Popela se na sims i skočila.

Izvor: Espreso

Hronika

ZAJEDNO S MONASIMA KRČIO KOROV PA NASTRADAO U POŽARU: Novi detalji tragedije u blizini manastira na FRUŠKOJ GORI

Objavljeno

-

Objavio

Ilustracija, Foto: Kurir/T.I.


Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao od posledica požara


Dragomir P. (64) iz Majdanpeka, koji je boravio u Staroj Binguli, nastradao je u četvrtak oko 14.30 časova, u blizini manastira Kuveždin na Fruškoj gori, kada je sa monasima krčio korov iznad manastira, usled čega je došlo do požara.

Iako su ga monasi zvali da se udalji od vatrene stihije, on to nije hteo da učini, već je podlegao posledica požara.

Kako se navodi, ćerka nastradalog čoveka je bila na lečenju u manastiru Kuveždin, dok je on često priskakao u pomoć manastirskom monaštvu.

– Krčili su šiblje iznad manastira, gde su odlučili da je bolje da se zapali taj korov, nego pokupi. Da li zbog visokih spoljnih temperatura, vatra je počela da se širi, a kada su videli da postoji opasnost da neko nastrada, monasi su ga pozivali da se skloni. Čovek nije to učinio već je nastavio da se bori sa vatrenom stihijom, u kojoj je nažalost preminuo – priča izvor iz policije.

Pored policije i protivpožarnog inspektora, na lice mesta izašao je i mrtvozornik, a Dragomirovo telo preuzela je pogrebna služba.

Vatrogasne jedinice Sremske Mitrovice, po prijemu poziva izašle su na teren sa dva vozila, kako bi što pre zaustavili vatrenu stihiju koja je po njihovom dolasku već bila lokalizovana.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h